MetallicGR

Gorilla Glass 4, Η νέα γενιά της γνωστής επίστρωσης αποκαλύπτεται

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gorilla Glass 4, Η νέα γενιά της γνωστής επίστρωσης αποκαλύπτεται]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Η υπεύθυνη για την ανάπτυξή του Gorilla Glass Corning ανακοινώνει την 4η εκδοχή του.

Οι περισσότεροι από εμάς θα έχουμε έρθει σε επαφή με μια συσκευή που φέρει την επίστρωση Gorilla Glass η οποία την προστατεύει από τις κακουχίες της καθημερινότητας. Η Corning, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τη μακροχρόνια ανάπτυξη της τεχνολογίας, μας παρουσιάζει την τέταρτη εκδοχή του ευελπιστώντας να τα καταφέρει ενάντια στο... ζαφείρι. Ο Cliff Hund, πρόεδρος της Corning, ανέφερε πως "έχουν γίνει σημαντικά βήματα από την τρίτη έκδοση", ενώ σημείωσε πως "παρόλο που το ζαφείρι έχει μερικά πλεονεκτήματα, είναι καλύτερο να παραμείνουμε στο γυαλί για την ώρα".

Οι δοκιμές που πραγματοποίησε η εταιρεία είναι αρκετά ενθαρρυντικές αφού από πτώση 1 μέτρου το Gorilla Glass 4 έχει 80% πιθανότητες να "ζήσει" σε αντίθεση με τα συμβατικά γυαλιά που θα σπάσουν αμέσως με την σύγκρουση. Άρα, η μεγαλύτερη αλλαγή στην 4η έκδοση είναι η ανθεκτικότητα σε πτώσεις, κάτι πολύ λογικό μιας και ο νούμερο 1 φόβος μας, είναι η πτώση της (ακριβής-πολύτιμης) συσκευής μας στο (τσιμεντένιο συνήθως!) πεζοδρόμιο.

[video=youtube;0VP450E0Yvc]

[img_alt=Gorilla Glass 4, Η νέα γενιά της γνωστής επίστρωσης αποκαλύπτεται]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture37094.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=5]GoriLLakoS[/MENTION] γι αυτό έχεις κολλήσει με τα iphones ρε? Νιώθεις λίγο περίεργα με την οθόνη των androids? :hehe:

Μετά από πολυετή έρευνα έβγαλα επιτέλους την V4. Σαμποτάρω ρέ!

Αγαπάω Apple αλλά πουλάω στην Sammy :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now