MetallicGR

Δωρεάν DLC ως αποζημίωση για το Assassin's Creed Unity

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δωρεάν DLC ως αποζημίωση για το Assassin's Creed Unity]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action1.jpg[/NEWS_IMG] Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα διατεθεί ένα δωρεάν DLC για τους κατόχους του Assassin's Creed Unity, ενώ, επιπλέον, όσοι έχουν ήδη αγοράσει το season pass θα λάβουν εντελώς δωρεάν έναν τίτλο.

Ανάμεσα στα games που θα προσφερθούν δωρεάν είναι τα The Crew, Far Cry 4, Watch Dogs, Assassin's Creed IV Black Flag, Rayman Legends και Just Dance 2015. Σύντομα αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εν λόγω προσφορά. Όπως ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Assassin's Creed ο CEO της Ubisoft Montreal Yannis Mallat, η παραπάνω ενέργεια αποτελεί «αποζημίωση» για τους παίκτες που αντιμετώπισαν τα τεράστια προβλήματα που παρουσίασε το Assassin's Creed Unity κατά την κυκλοφορία του. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η γαλλική εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει τις λεπτομέρειες για το 3ο patch του τίτλου, ενώ σύντομα αναμένεται ακόμα ένα ακόμη update.

[img_alt=Δωρεάν DLC ως αποζημίωση για το Assassin's Creed Unity]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture37862.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now