MetallicGR

Pearl Linux, OSX Like OS με ψυχή Linux!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Pearl Linux, OSX Like distro με ψυχή Linux!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/linux.jpg[/NEWS_IMG] Εάν θυμάστε το Pear OS, τότε η συγκεκριμένη διανομή θα σας φανεί οικεία.

Το Pear OS ήταν μια από τις πιο γνωστές MacOSX like διανομές Linux που υπήρχαν, όμως μετά το τέλος της ανάπτυξης, οι απανταχού fans του MacOSX δεν είχαν "εναλλακτική". Αυτούς στοχεύει το Pearl Linux, μια νέα διανομή με MacOSX interface η οποία αν και σε πρώιμο στάδιο χρησιμοποιεί το XFCE Desktop ενώ σύντομα αναμένεται να προστεθούν και τα MATE, LXDE σύμφωνα με τους προγραμματιστές του. Αν και σίγουρα απέχει πολύ από το πιο πρόσφατο Pear OS (8), αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από την κοινότητα.

Μέχρι στιγμής το project βρίσκεται στο Sourceforge και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες όπως changelogs κάνοντας κλικ εδώ.

[img_alt=Pearl Linux, OSX Like distro με ψυχή Linux!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture37861.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αν και προσωπικά μ' αρέσει το Mint, μου άρεσε το Elementary ως πιο φιλική προς το νέο χρήστη διανομή όταν το 'χα δοκιμάσει... Φέρνει βέβαια σε OS X αλλά δε μοιάζει και με το skin του αρχικού OS X απ' τη προηγούμενη δεκαετία, ακόμα και η Apple βαρέθηκε τις διαφανείς υφές - ζελές βατόμουρου...

Edited by Zangeki
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now