MetallicGR

FES smartwatch από την Sony

Recommended Posts

[NEWS_IMG=FES smartwatch από την Sony]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Περισσότερες πληροφορίες για το smartwatch στο οποίο δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό η θυγατρική της Sony Fashion Entertainments.

Το FES watch είναι ξεχωριστό gadget το οποίο έχει ως βάση την, γνωστή σε πολλούς, τεχνολογία e-ink, όπως το Kindle και το ρολόι Pebble. Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το FES watch μοναδικό είναι η χρήση της τεχνολογίας e-paper που εκτός από εύκαμπτη, αλλάζει και την εμφάνιση της συσκευής με το πάτημα ενός κουμπιού. Παρόλο που το όνομα Sony δεν αναγράφεται πουθενά, η Fashion Entertainments εταιρεία που το αναπτύσσει, ανήκει στην πρώτη ενώ επίσης βλέπουμε την απουσία ορισμένων τεχνολογιών κυρίως που έχουν τα Android. Το ρολόι με την έξυπνη αυτή τεχνολογία αναμένεται να δώσει ώθηση και στην κατασκευή άλλων αξεσουάρ όπως παπιγιόν που θα αλλάζουν χρώμα όποτε το θέλει ο χρήστης.

Περνώντας και πάλι στο ρολόι, η καμπάνια ξεκίνησε από την πλατφόρμα crowdfunding Makuake όπου είχε ξεκινήσει με στόχο τα 16.900$ και θα φτάσει στους πρώτους backers, τον Μάιο του 2015.

[video=youtube;fLBCVhZ4J7E]

[img_alt=FES smartpwatch από την Sony]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture37970.jpg[/img_alt]

[img_alt=FES smartpwatch από την Sony]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture37971.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now