MetallicGR

Πτωτική η αγορά των PC μέσα στο 2014

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πτωτική η αγορά των PC μέσα στο 2014]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general4.jpg[/NEWS_IMG] Μικρότερη όμως απ' ότι περίμεναν οι αναλυτές.

Η αγορά των υπολογιστών σημειώνει μια σχετική πτώση μέσα στο 2014 και αυτό επιβεβαιώνεται από τη συνεχή αύξηση της ταχύτητας σε όλες τις φορητές συσκευές, από smartphones και tablets τα οποία πλέον ικανοποιούν πλήρως όσους θέλουν απλά να σερφάρουν στο internet και να διαβάζουν τα email τους. Η πτώση όμως άγγιξε το 2.7% από το 3,7% που αναμενόταν και αφορά όλους τους έτοιμους υπολογιστές, τα AIO, τους φορητούς υπολογιστές και τις συσκευές 2 σε 1 αλλά δεν περιλαμβάνει tablet.

Ο συνολικός αριθμός των αποστολών θα ανέλθει σε 306.7 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του έτους, ενώ η αγορά των PC θα δεχθεί ασφυχτικές πιέσεις από τις φορητές συσκευές όπως τα tablet και τα smartphone που προαναφέραμε. Επίσης οι αναλυτές της IDC πιστεύουν πως ακόμη ότι η αγορά δε θα μπορέσει να ενδυναμωθεί ούτε μετά την είσοδο των Windows 10 τα οποία δε θα προσφέρουν κάποιο ισχυρό κίνητρο για αναβάθμιση.

[img_alt=Πτωτική η αγορά των PC μέσα στο 2014]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture37976.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αναμενόμενο να έχουν μια μικρή πτώση με τόσο focus που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην mobile αγορά. Πάντως αυτά που έλεγαν ορισμένοι παλιότερα ότι τα desktops θα εξαφανιστούν και και και, δεν παίζει να γίνει για ΠΟΛΛΑ χρόνια ακόμα.

Desktop και ξερό ψωμί λέμε :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now