MetallicGR

Το Xbox One νικητής στη Black Friday σύμφωνα με την InfoScout

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Xbox One νικητής στη Black Friday σύμφωνα με την InfoScout]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35610.jpg[/NEWS_IMG] H Black Friday που πέρασε αποτέλεσε την αφορμή για άλλη μια μάχη ανάμεσα στα PS4 και Xbox One, αφού οι προσφορές έβαλαν «φωτιά» στην αγορά.

Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα της εταιρείας ερευνών InfoScout, το Xbox One ήταν ο μεγάλος νικητής της ημέρας, αφού κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση σε επίπεδο πωλήσεων. Αναλυτικά, η InfoScout σημειώνει πως το 90% των αγορών hardware ήταν bundles, ενώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους δύο πίνακες με την ανάλυση των πωλήσεων στη συνέχεια.

[img_alt=Το Xbox One νικητής στη Black Friday σύμφωνα με την InfoScout]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture37981.jpg[/img_alt]

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ερώτηση που έγινε στους καταναλωτές σχετικά με το ποια κονσόλα αγόρασαν για τα παιδιά τους, όπου το Wii U έπιασε κορυφή. Αντίθετα, όσοι αγόρασαν σύστημα για τον εαυτό τους, προτίμησαν κατά κύριο λόγο το PS4.

[img_alt=Το Xbox One νικητής στη Black Friday σύμφωνα με την InfoScout]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture37982.jpg[/img_alt]

Τα αποτελέσματα της έρευνας έρχονται από 180 χιλιάδες αγορές που έγιναν σε αρκετά καταστήματα. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε πως η διαδικασία έρευνας της InfoScout λειτουργεί με τυχαίο δείγμα σε διάφορα καταστήματα και τα αποτελέσματά της δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με αυτή των επίσημων υπηρεσιών. Οφείλουμε δε να σημειώσουμε πως την περσινή περίοδο, τα αποτελέσματα της έρευνας της InfoScout έπεσαν έξω σε αντίστοιχη διαδικασία. Αναμένουμε λοιπόν τα νούμερα από την NPD για να δούμε πως επηρέασε τις καταστάσεις η συγκεκριμένη μέρα φρενίτιδας στις ΗΠΑ.

[img_alt=Το Xbox One νικητής στη Black Friday σύμφωνα με την InfoScout]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture37983.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Η μόνη διαφορά τους είναι η τιμή τους γι αυτό κέρδισε το 1, το ίδιο μούφα είναι και τα 2... οι χειρότερες κονσόλες στην ιστορία!!!!

:hehe: Δηλητήριο στάζεις ρε φίλε! Τι σε χαλάει στην κονσόλες?

Link to comment
Share on other sites

Όταν φτιάχνεις μια κονσόλα για gaming σε παιχνίδια του σήμερα με hardware για παιχνίδια του τότε παίζεις 720p με το ζόρι!!! next gen....back back back gen έπρεπε να λέγονται!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now