MetallicGR

ASUS GeForce GTX 980 ROG Matrix Platinum

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS GeForce GTX 980 ROG Matrix Platinum]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rog.jpg[/NEWS_IMG] Η ASUS ανακοινώνει την σύμφωνα με την ίδια, ταχύτερη GTX 980 που υπάρχει.

Η ASUS ανακοίνωσε την GeForce GTX 980 ROG Matrix Platinum κάρτα γραφικών της, η οποία σύμφωνα με την ίδια, είναι η ταχύτερη 980 που υπάρχει μέχρι στιγμής και έρχεται μετά τις Poseidon και Strix OC. Το σύστημα ψύξης είναι κατασκευασμένο από την ομάδα ROG (DirectCU II) και έχει πυκνό fin stack αλλά και τον CoolTech hybrid ανεμιστήρα ο οποίος ψύχει τα heatpipes των 10mm.

Η κάρτα προορίζεται κυρίως για τους overclockers καθώς διαθέτει και ..."εκλεπτισμένα" χαρακτηριστικά που θα αξιοποιηθούν καλύτερα από τη συγκεκριμένη κατηγορία χρηστών. Η ASUS επισημαίνει πως η κάρτα αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ συχνότητας αφού υπάρχουν "ενδείξεις" πως φτάνει τα 2.3 με 2.4GHz με ψύξη υγρού αζώτου. Η συχνότητα λειτουργίας της είναι 1342 MHz σε Boost κατάσταση με την μνήμη να τρέχει στα 7010 MHz. Επιπρόσθετα, η κάρτα έρχεται με το σύστημα memory defroster που αποτρέπει το cold bug στις χαμηλές, υπό του μηδενός θερμοκρασίες του υγρού αζώτου.

[video=youtube;hP2WFOx3-to]

[img_alt=ASUS GeForce GTX 980 ROG Matrix Platinum]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38150.jpg[/img_alt]

[img_alt=ASUS GeForce GTX 980 ROG Matrix Platinum]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38151.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Τα χέρια αυτά θυμίζουν shamino ή απατώμαι; :D

Καλή φάση το memory defroster, ελπίζω να χρησιμοποιείται από 'δω και πέρα σε όλες τις flagship, να πάρει τα πάνω της η ASUS στο VGA extreme overclocking.

Link to comment
Share on other sites

Παντα ειχα μια απορια,αυτος ο παγος που πιανει η καρτα στο πισω μερος προφανως ειναι υγρασια σωστα?Δεν προκαλειται βραχυκυκλωμα στα smd?

Link to comment
Share on other sites

ολόιδια ψύχτρα με την 780ti matrix έχει και ναι τα μαύρα ματ fins & heatpipe τα σπάνε άσχημα :D

[MENTION=3746]Chris92[/MENTION] είναι πάγος οχι υγρασία αλλα συνήθως γίνεται επικάλυψη του pcb με βαζελίνη για τυχόν βραχυκύκλωμα κατα την υγροποίηση :T:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now