MetallicGR

Νέο μικρότερο iPhone μας περιμένει του χρόνου

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο μικρότερο iPhone μας περιμένει του χρόνου]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35029.jpg[/NEWS_IMG] Η Apple θα λανσάρει μια νέα και μικρότερη έκδοση του δημοφιλούς smartphone.

Σύμφωνα με αναφορά, η Apple δοκιμάζει οθόνες 4" για ένα νέο smartphone που πρόκειται να λανσάρει μέσα στο 2015. Το γεγονός ότι η εταιρεία δεν έχει "εγκαταλείψει" τα 5s και 5c είναι δείγμα του ότι "χρειάζεται" τις μικρότερες συσκευές για να καλύψει καλύτερα την αγορά. Η Ταϊβανέζικη εφημερίδα Feng που συχνά δίνει πληροφορίες για προϊόντα της Apple, μήνες πριν ανακοινωθούν, τονίζει πως μπορεί να δουλεύει πάνω στη συγκεκριμένη συσκευή, όμως δεν είναι απαραίτητο να καταφέρει να "βγει" στην αγορά.

Η ιδέα του "πρωτότυπου" (με την έννοια του prototype device) ενδέχεται να είναι πιο ελκυστική, καθώς ήδη βλέπουμε πως το μεγαλύτερο iPhone 6 (Plus) δεν τα πάει τόσο καλά στις πωλήσεις, δείχνοντας έτσι την ανάγκη των καταναλωτών για μια πιο "φυσιολογική" σε μέγεθος συσκευή.

[img_alt=Νέο μικρότερο iPhone μας περιμένει του χρόνου]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38203.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

θα μπορουσαν να εβγαζαν μια συσκευη στις 4,3'' και να μαζευαν λιγο τα bezels πανω και κατω οπως θα επρεπε να ειχαν κανει και στα 6 και 6 plus ωστε να περιοριστουν οι συνολικες διαστασεις τοτε σιγουρα θα ειχαν καλυτερη αποκριση στην αγορα ειδικα το 6+ που ειναι τεραστιο και δεν δουλευετε ευκολα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now