MetallicGR

Mionix NAOS QG Gaming Mouse που σας αισθάνεται!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Mionix NAOS QG Gaming Mouse που σας αισθάνεται!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35422.jpg[/NEWS_IMG] Το νέο ποντίκι της Mionix βρίσκεται στο Kickstarter και διαθέτει αρκετά πρωτότυπα χαρακτηριστικά που θα αγαπήσουν οι gamers.

Φανταστείτε το, σαν ένα high end gaming mouse το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να καταγράφει σημαντικές πληροφορίες από τον οργανισμό μας, όπως τους καρδιακούς παλμούς, την γαλβανική αντίδραση του δέρματος (άγχος, εφίδρωση, αγωγιμότητα του δέρματος ανάλογα με τον ιδρώτα), τις ενέργειες ανά λεπτό (Actions per minute) και να τις παρουσιάζει στην οθόνη μας! Σίγουρα ακούγεται τέλειο και το ίδιο πιστεύει και η Mionix με το NAOS QG (Quantified Gaming) Mouse που βγήκε στο Kickstarter και μέχρι στιγμής βρίσκεται στο 35% του στόχου των 100 χιλιάδων δολαρίων.

Το ποντίκι εξοπλίζεται με οπτικό αισθητήρα, υψηλή ποιότητα κατασκευής και εργονομική σχεδίαση για άνετο gaming, ενώ οι αισθητήρες βρίσκονται στο πίσω μέρος της "πλάτης" του mouse. Μέσω του συνοδευτικού λογισμικού "Quantified Gaming software" μπορούμε να καταγράψουμε, να παρακολουθούμε και να αναλύουμε τα στατιστικά του οργανισμού μας όπως τους χτύπους της καρδιάς μας, ενώ μπορεί να τα δείξει στην οθόνη σε μορφή overlay (OSD).

Επιπλέον, η εταιρεία διατηρεί τα APIs Open Source δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην διεθνή κοινότητα και τους developers να εργαστούν πάνω σε αλλαγές και βελτιώσεις και φυσικά για να εισάγουν τα QG δεδομένα στις δικές τους εφαρμογές και παιχνίδια. Σαν παράδειγμα, η Mionix αναφέρει πως θα ήταν φοβερό να βλέπαμε τον ιδρώτα του χαρακτήρα μας (Battlefield 5) να τρέχει στα "μάτια μας" όταν εντοπιστεί εφίδρωση στο mouse!

[img_alt=Mionix NAOS QG Gaming Mouse που σας αισθάνεται!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38262.jpg[/img_alt]

[img_alt=Mionix NAOS QG Gaming Mouse που σας αισθάνεται!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38261.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

τα οπτικα ειναι πιο reliable απτα Laser imo. Ναι μπορει να διαβαζουν σε γυαλι, ακουγεται πιο cool το Laser κλπ κλπ αλλα πολυς κοσμος ειχε (και εχει ακομα φανταζομαι) προβληματα με τα mousepads, την σκονη, τα high dpi κλπ. Λογω του οτι εχουν μεγαλυτερη αναλυση απτα oπτικα, διαβαζουν τις ανωμαλιες και την σκονη στα cloth mousepads πχ και Jitterάρουν :P Ειναι να μην σου τυχει γενικα. Αν εισαι pro gamer αλλαζει το θεμα γιατι εκει θα παρεις Mouse/pad κλπ αναλογα με τις αναγκες σου.

Αλλα νομιζω μπορουμε ολοι να συμφωνησουμε οτι το μονο Mouse που χρειαζομαστε ειναι το mx518 (ή το g400 πλεον). Ολα τα αλλα ειναι Overkills :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now