MetallicGR

Καθυστερεί η κυκλοφορία του The Witcher 3

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Καθυστερεί η κυκλοφορία του The Witcher 3]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg3.jpg[/NEWS_IMG] Η CD Projekt RED ανακοίνωσε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του The Witcher 3: Wild Hunt, μέσω μιας ανοιχτής επιστολής προς τους fans.

Συγκεκριμένα, το νέο μέρος της γνωστής σειράς αναμένεται πλέον στις 19 Μαΐου του 2015, ενώ σύμφωνα με την ομάδα, η καθυστέρηση οφείλεται στο μέγεθος και την πολυπλοκότητα πολλών παραμέτρων του τίτλου. Υπενθυμίζεται πως μέχρι και με τα σημερινά δεδομένα, ο τίτλος αναμενόταν το Φεβρουάριο του 2015.

Ταυτόχρονα, το πρόσφατο trailer που παρουσίασε η CD Projekt RED για το Witcher 3 φαίνεται πως δημιούργησε αρκετούς πονοκεφάλους στην ομάδα ανάπτυξης, αφού πολλοί fans σημείωσαν ότι παρουσιάζεται σημαντικό downgrade στα γραφικά, ειδικά σε σχέση με οτιδήποτε είχε εμφανιστεί μέχρι σήμερα. Οι σκέψεις αυτές διατυπώθηκαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας ανάπτυξης στο YouTube, η οποία και ανάγκασε τον Marcin Momot να απαντήσει. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί εδώ μια εξήγηση. Το YouTube έχει κάνει τραγική συμπίεση του video και συνεργαζόμαστε με την Google για να το διορθώσουμε το συντομότερο δυνατόν. Θα ανεβάσουμε νέα έκδοση του trailer το συντομότερο δυνατόν. Σας βεβαιώνω ότι το παιχνίδι δεν διαφέρει σε τίποτα σε σχέση με ότι έχετε δει. Δεν θα υπάρχει downgrade. Βλέπω το game κάθε μέρα, δείχνει εντυπωσιακό». Μπορείτε πάντως να κατεβάσετε την 1080p έκδοση του video αν θέλετε κάνοντας click εδώ.

[img_alt=Καθυστερεί η κυκλοφορία του The Witcher 3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38342.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now