MetallicGR

Σε λίγες ημέρες η διάθεση των Seagate Archive 8TB HDDs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Σε λίγες ημέρες η διάθεση των Seagate Archive 8TB HDDs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/seagate.jpg[/NEWS_IMG] Καθώς ήδη εμφανίζονται στα διαδικτυακά καταστήματα.

Γιατί να περιμένουμε τους δίσκους των 6TB, όταν σε λίγες ημέρες μπορούμε να προμηθευτούμε έναν 8TB; Η Seagate φαίνεται πως ετοιμάζει το λανσάρισμα των νέων Archive σκληρών δίσκων της σε αρκετές χωρητικότητες συμπεριλαμβανομένων και των 8TB, στις αρχές Ιανουαρίου, ενώ τους βλέπουμε ήδη σε πολλά Ευρωπαϊκά καταστήματα. Η σειρά δίσκων χρησιμοποιούν την τεχνολογία εγγραφής SMR (Shingled Magnetic Recording) αυξάνοντας την πυκνότητα των δεδομένων σε αυτόν τον εντυπωσιακό αριθμό.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως η τιμή που τον βρήκαμε ξεκινά από τα 253? και φτάνει μέχρι τα 284? στην Ευρώπη, κάνοντάς τον μια δελεαστική αγορά για τους enthusiasts που θέλουν μπόλικο χώρο για τα δεδομένα τους.

[img_alt=Σε λίγες ημέρες η διάθεση των Seagate Archive 8TB HDDs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38398.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now