caution

Cooler Master B700 ver.2 Review: Does Basic Make Sense?

Recommended Posts

Δεν το έβαλα στον επίλογο - γιατί δεν αφορά το review αλλά εμάς ως κοινότητα - αλλά για πείτε: εσείς θα παίρνατε ένα "value" psu με τόσο μεγάλο wattage;

Προσωπικά, και δεν είναι ούτε συμβουλή ούτε θέσφατο, όταν ξεπερνάω το "500w" αλλάζει η ψυχολογία μου και ψάχνω για πιο high end φάσεις, και ας χάσω το budget. Eίμαι ο μόνος;

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

[quote name=caution;531937

Προσωπικά' date=' και δεν είναι ούτε συμβουλή ούτε θέσφατο, όταν ξεπερνάω το "500w" αλλάζει η ψυχολογία μου και ψάχνω για πιο high end φάσεις, και ας χάσω το budget. Eίμαι ο μόνος;

Όχι, στάνταρ :P

Ακριβής και κατανοητή παρουσίαση Τάσο! You Rock! :T:

Link to comment
Share on other sites

δυστυχως με λιγοτερα λεφτα θα προτιμουσα αυτο εγω :(

ωραια παρουσιαση Τασε :T:

Γούστα είναι αυτά. Εμένα η Thermaltake δεν μου γεμίζει το μάτι σε τίποτα. Τα τροφοδτικά της πάντα τα είχα για πολύ δεύτερα!

Είναι προσωπικό αυτό, δεν έχω τίποτα με την TT, και δεν έχει να κάνει με την CM εάν πάει εκεί ο νούς σου.

Ποτέ δεν τα πρότεινα σε κανέναν και ποτέ δεν θα τα προτείνω.

Επίσης, βάση Skroutz το απλό B700 και όχι το Ver.2 το οποίο είναι εναρμονισμένο με την νέα ευρωπαϊκή κοινοτική οδηγία - ErP 2013 Lot6 - περί εξοικονόμησης ενέργειας και αυτό είναι κυρίως ο βασικός λόγος για το Ver.2, η τιμή του ξεκινάει από τα 59?, δηλαδή πιο χαμηλά από το 630W TT που είναι 70W λιγότερο αλλά με αποσπώμενα καλώδια.

Τώρα, άποψη μου πάλι, το skoutz...μάλλον τα καταστήματα που είναι μέσα στο skroutz και χτυπάνε πρώτες θέσεις...πολλές φορές έχουν να αλλάξουν τις τιμές τους κανα μήνα και όταν παραγγείλεις κάτι σε καλούν να σου πουν πως η τιμή είναι άλλη και η διαθεσιμότητα είναι λάθος και θα τα έχουν σε 15 μέρες!

Τέρμα η χολή για τα TT και τις πρωτιές στο Skroutz και πάμε στο θέμα μας.

Η CM και η κάθε CM δεν βγάζουν προϊόντα από το μυαλό τους.

Το θέμα είναι απλό με το εμπόριο και είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.

Το B700 έχει έρθει να καλύψει το κενό μεταξύ των Noname τροφοδοτικών και των branded.

Εάν δεν κάνω λάθος, είναι το φθηνότερο branded 700άρι και [MENTION=1152]caution[/MENTION] στην ερώτηση σου στο πρώτο post συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

και εγώ εάν πήγαινα για 550W και πάνω θα έδινα και 40? παραπάνω να πάρω με 80+ και αποσπώμενα καλώδια.

Εμείς εδώ όμως είμαστε ελιτιστές! Υπάρχει και ο απλός κόσμος που θέλει φτηνό επώνυμο 700άρι γιατί έχει μεγάλη κάρτα

και δεν έχει ιδέα ή δεν θα κάνει ποτέ OC και θέλει να έχει room για μελλοντική αναβάθμιση άσχετα εάν θα την κάνει ποτέ ή όχι, ενώ παράλληλα δεν θέλει να βάλει Force, Deer, Nod και Intertech τροφοδοτικά των 700W και των 40?.

Και εκ των έσω μπορώ να πώ πως το B700 τα πάει ανέλπιστα καλά!

Link to comment
Share on other sites

To προηγούμενο B700 το είχα προτείνει στην Ερίνα όταν έψαχνε PSU και έπρεπε να αγοράσει αναγκαστικά από Κωτσόβολο, που έφερνε μόνο CM και Corsair. Σε σχέση με τα Corsair πραγματικά δεν παίζεται η τιμή του, και τα 50Α που έδινε στην 12άρα (τόσο ήταν αν δεν κάνω λάθος) είναι υπεραρκετά ακόμη και για δυνατά συστήματα. Από τότε το έχω προτείνει και σε άλλους που με ρωτάνε κατά καιρούς.

Μια χαρά είναι και το v2. Ωραίος Τασάρα :T:

Link to comment
Share on other sites

Ψάχνοντας για ένα επώνυμο τροφοδοτικό που να μπορεί να σηκώσει μία <<ταπεινή>> 5870 αλλά διόλου αμελητέα σε κατανάλωση ρεύματος,κατέληξα στο Β600 V2 σε προσφορά από γνωστό κατάστημα στα 47,90 ?.Το συγκεκριμένο review βοήθησε πάρα πολύ σε αυτήν την επιλογή ,εξισώνοντας την ποιότητα ενός επώνυμου psu με το αντίστοιχο κόστος.Γιατί δεν έχει νόημα από την μία πλευρά να αγοράσεις κάτι πολύ οικονομικό και συγχρόνως να μην είσαι καθόλου σίγουρος για την αξιοπιστία και το πόσο θα σου αντέξει ή ακόμα και την πιθανή ζημιά στο σύστημά σου.

Καλή και αναλυτική παρουσίαση ,συνεχίστε την καλή προσπάθεια...:encouragement:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now