MetallicGR

Προβληματικό update στα Windows 7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Προβληματικό update στα Windows 7]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Το KB3004394 Update προκαλεί διάφορα προβλήματα όπως την αποτροπή εγκατάστασης των πιο πρόσφατων drivers της AMD.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στα HQs του HwBox, το update KB 3004394 με ημερομηνία λανσαρίσματος 10 Δεκεμβρίου 2014, ενδέχεται να μην επιτρέπει την εγκατάσταση του πιο πρόσφατου display driver της AMD με κωδική ονομασία Omega, αλλά και κάθε άλλου update! Η AMD το αποκαλεί "σπασμένο" update και αυτό γιατί "δεν αφήνει" το σύστημα να εγκαταστήσει τον Omega driver σε υπολογιστές που φέρουν Windows 7 Service Pack 1 (SP1) και Windows Server 2008 R2 SP1.

Ως απάντηση, η Microsoft λανσάρει το update KB 3024777 το οποίο στην ουσία αφαιρεί το ...προηγούμενο KB 3004394. Το προβληματικό update σχετίζεται με το Windows Root Certificate Πρόγραμμα της Microsoft το οποίο επηρεάζει μόνο τους χρήστες με Windows 7.

[img_alt=Η HyperX θα διοργανώσει Freestyle Event στην CES 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38521.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Κλειστά updates και όταν θυμηθώ χειροκίνητα, προσωπικά...

χρονια ετσι, ακομα και στα 7. διαβαζω κιολας πρωτα σε forums να δω τι παιζει. δε χαθηκε ο κοσμος αν το κατεβασουμε κανα μηνα αργοτερα, μπορει και 2...

Link to comment
Share on other sites

Ρε φούστη μου δυο ημέρες παιδεύομαι να εγκαταστήσω omega drivers KAI Samsung Magician 4.5 και μου δημιουργούσαν και τα δυο προβλήματα .

Α ρε MS το έκανες πάλι το θαύμα σου %%#@#^&*&*))@!!@#....

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο πρόβλημα που είχα πρόσφατα, ήταν ένα update στο windows defender σε 2 desktop και 1 laptop, αλλά φτιάχτηκε σχετικά σύντομα.

Όσον αφορά το samsung magician 4.5 φίλε [MENTION=649]kino37[/MENTION], σε 850 pro με rapid mode off δε μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now