MetallicGR

H CDP μίλησε για την καθυστέρηση του Witcher 3

Recommended Posts

[NEWS_IMG=H CDP μίλησε για την καθυστέρηση του Witcher 3]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg3.jpg[/NEWS_IMG] H CD Projekt RED ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του The Witcher 3: Wild Hunt και όπως ήταν λογικό, οι gamers αναζήτησαν την αιτία αυτής της εξέλιξης.

Η εταιρεία αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα στο πλαίσιο συνάντησης με οικονομικούς συντάκτες στην Πολωνία και ο πρόεδρός της Adam Kicinski σημείωσε πως υπήρχε ανάγκη για περαιτέρω βελτίωση.

«Υπάρχουν αρκετά μικρά λάθη/bugs σε ένα τεράστιο game. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος της καθυστέρησης. Δεν το είχαμε φανταστεί ότι θα κοστίσει τόσο πολύ. Μόνο όταν αρχίσαμε να ενώνουμε τα κομμάτια του παζλ είδαμε την κατάσταση. Δεν θέλουμε να κυκλοφορήσουμε το game με bugs», σημείωσε χαρακτηριστικά. Βέβαια, η ουσία ήρθε στη συνέχεια, όταν και αποκάλυψε πως οι δύο ημερομηνίες κυκλοφορίας που είχαν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα ήρθαν μετά από βιαστικές κινήσεις των εμπλεκομένων. Συμπλήρωσε δε πως «οι gamers δέχτηκαν την απόφασή μας. Η αγορά φοβάται για κακώς polished games στα next-gen συστήματα. Θέλουμε να βάλουμε την υπογραφή μας σε αυτό το game και ως εκ τούτου πρέπει να είναι διασκεδαστικό». Το Witcher 3 θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One τον Μάιο του 2015.

[img_alt=H CDP μίλησε για την καθυστέρηση του Witcher 3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38504.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now