MetallicGR

Η Consumer Preview των Windows 10 έρχεται τον Ιανουάριο

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Consumer Preview των Windows 10 έρχεται τον Ιανουάριο]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Επιβεβαιώνονται οι φήμες για αποκάλυψη μιας νέας προέκδοσης του νέου λειτουργικού.

Η Microsoft, σε σχετικό event στο Redmond της Washington στις 21 Ιανουαρίου του 2015 θα αποκαλύψει την Consumer Preview (CP) έκδοση των πολυαναμενόμενων για πολλούς Windows 10, ενώ μαζί θα μάθουμε περισσότερα στοιχεία για τις gaming "δυνατότητες" και τα χαρακτηριστικά τους. Ο Phil Spencer του Xbox, δήλωσε πως: "Θα εστιάσουμε περισσότερο σε αυτά που κάνουμε στα Windows 10 τον Ιανουάριο, είναι η σειρά μας να μιλήσουμε για gaming στα Windows."

Φυσικά, ανάμεσα στα πρόσωπα που θα παρευρεθούν (εκτός του Spencer), θα είναι και οι Satya Nadella, Terry Myerson, Joe Belfiore οι οποίοι θα μιλήσουν για τις πολυάριθμες εκδόσεις που θα έρχονται τα W10 και θα καλύπτουν από smartphones και tablets, με x86 και ARM επεξεργαστές, ενώ φήμες μιλούν για την παρουσίαση ενός "ειδικού" interface σχεδιασμένο με γνώμονα τις οθόνες αφής.

[img_alt=Η Consumer Preview των Windows 10 έρχεται τον Ιανουάριο]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38501.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now