MetallicGR

Αποκαλύφθηκε νέο Xbox app για τα Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αποκαλύφθηκε νέο Xbox app για τα Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα screenshot από την πρώιμη έκδοση των Windows 10, μέσα από το οποίο αποκαλύπτονται τα σχέδια της Microsoft για ένα νέο Xbox app για το PC.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Verge, η εν λόγω εφαρμογή λειτουργεί ουσιαστικά ως πύλη για το οικοσύστημα του Xbox, μιας και ενσωματώνονται όλες οι γνωστές λειτουργίες που ενσωματώνει το οικιακό σύστημα της αμερικανικής εταιρείας, όπως τα achievements, friends list, activity feeds και Xbox Store.

Ακόμη, σύμφωνα με την consumer build έκδοση των Windows 10, το νέο λειτουργικό θα υποστηρίζει το δημοφιλές app Cortana, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για τα Windows Phone. Υπενθυμίζεται πως ο Phil Spencer επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι στις 21 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ένα νέο Windows 10 event στο Redmond όπου και η αμερικανική εταιρεία θα επικεντρωθεί στο PC gaming, ενώ θα δοθούν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το DirectX 12.

[img_alt=Αποκαλύφθηκε νέο Xbox app για τα Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38628.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now