MetallicGR

Συνεργασία της CoolerMaster με την Sorama

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Συνεργασία της CoolerMaster με την Sorama]http://www.hwbox.gr/images/news_images/coolermaster3.jpg[/NEWS_IMG] Για εικονική αναπαράσταση του θορύβου και των κραδασμών.

Η CoolerMaster ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Ολλανδική εταιρεία Sorama που ειδικεύεται στην "εικονικοποίηση του ήχου" βοηθώντας έτσι την πρώτη, στην κατασκευή ακόμη πιο αθόρυβων προϊόντων. Οι κάμερες της Sorama, μοιάζουν με θερμικές, μιας και αυτή την εικόνα δίνουν στο "μάτι", όμως αυτό που αναλύουν είναι τα κύματα του ήχου της περιοχής που εστιάζει. Έτσι όταν το χρώμα γίνεται θερμό (προς το κόκκινο) σημαίνει ότι το εν λόγω μέρος παράγει περισσότερο θόρυβο από τα υπόλοιπα (ψυχρά τμήματα).

Παράλληλα, η CoolerMaster θα έχει και περισσότερα στοιχεία για τους κραδασμούς των προϊόντων της, οδηγώντας την στην (ακόμα) καλύτερη σχεδίασή τους, ικανοποιώντας τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών.

[img_alt=Συνεργασία της CoolerMaster με την Sorama]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38658.jjpg[/img_alt]

[video=youtube;JLx9DsNcM6o]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now