MetallicGR

Intel: Πρώτες φωτογραφίες των Broadwell based NUC 2.0

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel: Πρώτες φωτογραφίες των Broadwell based NUC 2.0]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel1.jpg[/NEWS_IMG] Η Intel δημοσιεύει φωτογραφίες των next generation NUC συστημάτων.

Η επίσημη παρουσίασή τους έχει οριστεί στην CES 2015, στο Λας Βέγκας τον επόμενο μήνα (και χρόνο)! Τα κωδικής ονομασίας Rock Canyon (απλούς καταναλωτές) και Maple Canyon (λεπτός client ιδανικός για επιχειρήσεις) συστήματα θα έχουν διαστάσεις 115mm*111mm και ύψος 29.8mm ή 48.5mm ανάλογα με την παραλλαγή που φαίνεται στην φωτογραφία. Το hardware τους, θα αποτελείται από Core i-series 5000U επεξεργαστές Broadwell με δύο πυρήνες και HD 5500 ή 6000 GPUs, ενώ μαζί βρίσκουμε θύρες USB 3.0, HDMI DisplayPort, M.2 slot για SSD καθώς και ένα 2.5” bay για εγκατάσταση σκληρών δίσκων.

Παράλληλα, τα Maple Canyon συστήματα θα εξοπλίζονται με θύρα Ethernet καθώς και μερικές ακόμα τεχνολογίες όπως vPro Trusted Execution, Virtualization, Active Management για αυξημένη ασφάλεια και απομακρυσμένη σύνδεση που θα χαροποιήσουν τις επιχειρήσεις.

[img_alt=Intel: Πρώτες φωτογραφίες των Broadwell based NUC 2.0]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38626.jjpg[/img_alt]

[img_alt=Intel: Πρώτες φωτογραφίες των Broadwell based NUC 2.0]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38627.jjpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now