MetallicGR

Το Xbox One μπροστά από το PS4 σε ΗΠΑ και Αγγλία τον Νοέμβριο

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Xbox One μπροστά από το PS4 σε ΗΠΑ και Αγγλία τον Νοέμβριο]http://www.hwbox.gr/images/news_images/xbox.jpg[/NEWS_IMG] Το Xbox One κατάφερε να πουλήσει περισσότερα συστήματα από το PlayStation 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ τον περασμένο Νοέμβριο.

Επιπλέον, όπως επιβεβαίωσε ο corporate vice president of Xbox marketing Mike Nichols, κατά την ίδια περίοδο πουλήθηκαν περισσότερα games για το Xbox One στις ΗΠΑ από οποιαδήποτε άλλη new-gen κονσόλα, ενώ οι παίκτες απόλαυσαν πάνω από 357 εκατομμύρια ώρες gameplay σε παγκόσμιο επίπεδο. Το υψηλόβαθμο στέλεχος πρόσθεσε επίσης πως υπήρξε πιο έντονη δραστηριότητα στο Xbox Live από κάθε άλλο μήνα στην ιστορία του Xbox.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της NPD, οι πωλήσεις των PS4 και Xbox One είναι συνολικά κατά 80% υψηλότερες σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο κυκλοφορίας των PS3 και Xbox 360 (μετά από 13 μήνες στην αγορά). Σημειώνεται, επίσης, ότι οι πωλήσεις των last-gen οικιακών συστημάτων αυξήθηκαν κατά 3% σε σχέση με την ίδια περίοδο του περασμένου έτους. Όσον αφορά στην Nintendo, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι η εβδομάδα που έληξε στις 23 Νοεμβρίου ήταν η μεγαλύτερη σε πωλήσεις για το Wii U (σε επίπεδο hardware) από τον Νοέμβριο του 2012 που κυκλοφόρησε η κονσόλα, σημειώνοντας μάλιστα αύξηση (από έτος σε έτος) κατά 10% . Ακόμη, το Super Smash Bros. Wii U έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 710 χιλιάδες αντίτυπα, ενώ οι πωλήσεις των Amiibo είναι περίπου ίσες με τις πωλήσεις του τίτλου. Οι φιγούρες των Link, Mario και Pikachu ήταν τα κορυφαία σε πωλήσεις Amiibo. Τέλος, οι 10 κορυφαίοι τίτλοι σε πωλήσεις στις ΗΠΑ για τον μήνα Νοέμβριο ήταν οι εξής:

1. Call of Duty: Advanced Warfare (360, Xbox One, PS4, PS3, PC)

2. Grand Theft Auto V (PS4, Xbox One, 360, PS3)

3. Super Smash Bros. (Wii U, 3DS)

4. Madden NFL 15 (360, Xbox One, PS4, PS3)

5. Pokemon Alpha Sapphire (3DS)

6. Far Cry 4 (PS4, Xbox One, 360, PS3, PC)

7. Pokemon Omega Ruby (3DS)

8. NBA 2K15 (PS4, 360, Xbox One, PS3, PC)

9. Assassin's Creed: Unity (PS4, Xbox One, PC)

10. Halo: The Master Chief Collection (Xbox One)

[img_alt=Το Xbox One μπροστά από το PS4 σε ΗΠΑ και Αγγλία τον Νοέμβριο]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38696.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now