MetallicGR

Διπλάσια η RAM του iPhone 6S σύμφωνα με φήμες

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Διπλάσια η RAM του iPhone 6S σύμφωνα με φήμες]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Η RAM του iPhone 6 μοιάζει μικρή σε μερικούς, οπότε η Apple αναμένεται να τη διπλασιάσει στην επόμενη έκδοση.

Πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστό ότι η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή του A9 chip που θα φέρει το νέο iPhone, πιθανότατα με την ονομασία "6S". Όπως ξέρουμε η Apple ποτέ δεν υπερηφανεύεται για τα specs των συσκευών της και δε μιλάει γι' αυτά σχεδόν ποτέ! Όμως ο IT κόσμος και οι λάτρεις του hardare πάντα θέλουν να μαθαίνουν τι βρίσκεται στο εσωτερικό των συσκευών τους και οι πρώτες πληροφορίες, θέλουν την εταιρεία με έδρα το Κουπερτίνο, θα διπλασιάζει τη RAM στα 2GB, από 1GB που χρησιμοποιεί το 6 και 6 Plus.

Η πηγή του άρθρου είναι το Ιαπωνικό Emsone και εάν ισχύει, τότε η επερχόμενη συσκευή της Apple θα κάνει καλύτερη χρήση του 64-bit επεξεργαστή της, ανάλογα με την εφαρμογή, ενώ είναι καιρός για την Apple να "ξεφύγει" από τις μικρές ποσότητες RAM καθώς ο ανταγωνισμός διαθέτει μέχρι και τριπλάσιες χωρητικότητες.

UPDATE 17-1

Πηγές αναφέρουν πως όντως η μνήμη είναι πολύ πιθανό να είναι διπλάσια και τύπου LPDDR4, ενώ και οι LPDDR3 παίζουν σαν επιλογή γιατί είναι κατά 35% φθηνότερες στην κατασκευή.

[img_alt=Διπλάσια η RAM του iPhone 6S σύμφωνα με φήμες]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38980.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι κάπως έτσι νιώθουν κάθε φορά.

Έτσι θέλουν να σε κάνουν να αισθάνεσαι :hehe:

Στο Southpark έχουν διακωμωδήσει τέλεια την όλη κατάσταση με την Apple και το πως παρουσιάζει κάθε φορά τις συσκευές της:

[video=youtube;fA2ASRUjAU4]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now