MetallicGR

NVIDIA & Marvell δουλεύουν πάνω σε modules για το Google Ara

Recommended Posts

[NEWS_IMG=NVIDIA & Marvell δουλεύουν πάνω σε modules για το Google Ara]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Οι δύο γνωστές εταιρείες θα πλαισιώσουν το project Ara της Google με τα δικά τους modules.

Οι Marvell Technology Group και η Nvidia Corp. θα είναι από τις πρώτες εταιρείες που θα ξεκινήσουν την κατασκευή modules για το επερχόμενο σπονδυλωτό smartphone της Google, project Ara. Συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες θα φτιάξουν application processors (AP) όπως αυτόν της Marvell, Armada PXA1928 που εξοπλίζεται με τέσσερις ARM Cortex-A53 πυρήνες, Vivante GC5000 γραφικά, 2G/3G/4G συνδεσιμότητα και αυτόν της NVIDIA, Tegra K1, με τέσσερις ARM Cortex-A15 / δύοNvidia Denver πυρήνες, GeForce γραφικά βασισμένα στην αρχιτεκτονική Kepler με 72 cores.

Σύμφωνα με post της Google στο Google+ αμφότερα θα είναι συμβατά με το τωρινό πρωτότυπο μοντέλο "Spiral 2". Η νέα έκδοση Spiral 3 Θα έρθει κάπου στην Άνοιξη του 2015 θα φέρουν UniPro switch και bridge ASICs της Toshiba το οποίο θα υποστηρίζει M-PHY data transfer δυνατότητες, ενώ δεν είναι γνωστό το ένα τα Spiral 2 και 3 θα είναι συμβατά μεταξύ τους.

[img_alt=NVIDIA & Marvell δουλεύουν πάνω σε modules για το Google Ara]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38983.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now