MetallicGR

Samsung: Ξεκινά την παραγωγή LPDDR4 Mobile RAM

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung: Ξεκινά την παραγωγή LPDDR4 Mobile RAM]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/samsung.png[/NEWS_IMG] Χαρμόσυνα νέα από την Samsung, καθώς ξεκινά την παραγωγή LPDDR4 RAM για φορητά συστήματα.

Η γνωστή Κορεάτικη εταιρεία ξεκινά επίσημα την παραγωγή των LPDDR4 RAM για Mobile συστήματα, συνοδεύοντάς την με το σχετικό press release. Οι νέες μνήμες των 20nm θα βρουν στέγη σε high end mobile συσκευές όπως tablets, smartphones αυξάνοντας τις επιδόσεις σε σχέση με τις LPDDR3. Παράλληλα η κατανάλωσή τους σε ρεύμα πέφτει δραστικά και συγκεκριμένα στα 1.1V, 100mv κάτω από τα 1.2V των desktop DDR4. Το I/O data rate των νέων RAM αγγίζει τα 3,200Mbps, το οποίο είναι σχεδόν δύο φορές ταχύτερο από τις τυπικές DDR3 που χρησιμοποιούμε στους υπολογιστές μας.

Ταυτόχρονα, οι νέες 8Gb LPDDR4 θα έρχονται σε packages των 4GB, ενώ μιας και θα εμφανιστούν στην CES 2015, έλαβαν και το βραβείο Καινοτομίας στις "Ενσωματωμένες Συσκευές" από την επιτροπή της έκθεσης. Οι LPDDR4 μπορούν να υποστηρίξουν εγγραφή και αναπαραγωγή UHD βίντεο καθώς και ταυτόχρονη αποθήκευση φωτογραφιών πάνω από 20 megapixels.

[img_alt=Samsung: Ξεκινά την παραγωγή LPDDR4 Mobile RAM]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture39088.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now