MetallicGR

Η AMD πηγαίνει στην GloFo για την παραγωγή GPUs το 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η AMD πηγαίνει στην GloFo για την παραγωγή GPUs το 2015]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/amd2.png[/NEWS_IMG] Φαίνεται πως η TSMC την καθυστερεί στην κατασκευή των νέων καρτών που θα εμφανιστούν μέσα στο 2015.

Η γνωστή σε όλους μας AMD σύμφωνα με σχετική φήμη του BitsandChips.it, θα "φύγει" από την TSMC, την εταιρεία που κατασκευάζει όλες τις πρόσφατες κάρτες γραφικών της, για την GlobalFoundries προκειμένου η τελευταία να κατασκευάσει τις επερχόμενες κάρτες γραφικών που θα εμφανιστούν στις αρχές του νέου έτους. Συγκεκριμένα, με την αλλαγή αυτή, οι κάρτες της θα φτιάχνονται από εδώ και πέρα στην μέθοδο των 28 nm SHP, όπως και οι πιο πρόσφατοι APUs, Kaveri.

Όμως η AMD δεν έχει εγκαταλείψει πλήρως την TSMC αφού λέγεται ότι θα χρησιμοποιήσει τα εργοστάσια της τελευταίας για την κατασκευή των "Zen" επεξεργαστών (CPU) στην λιθογραφία των 16 nm FinFet, κάτι που θα γίνει μέσα στο 2016.

[img_alt=Η AMD πηγαίνει στην GloFo για την παραγωγή GPUs το 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture39118.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now