MetallicGR

Διέρρευσε το Official SDK του Xbox One

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Διέρρευσε το Official SDK του Xbox One]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35610.jpg[/NEWS_IMG] Το The Verge φέρνει στο φως τη συγκεκριμένη είδηση.

Ένα νέο group ονόματι H4LT φαίνεται πως είναι υπεύθυνο για τη διαρροή του επίσημου SDK της κονσόλας Xbox One της Microsoft. Το SDK δίνεται σε όλους τους εγγεγραμμένους προγραμματιστές που συνεργάζονται με τη Microsoft, για την ανάπτυξη εφαρμογών και παιχνιδιών για τη συγκεκριμένη κονσόλα. Οι H4LT μέσα από τον λογαριασμό τους στο Twitter, παραθέτουν το σχετικό λίνκ όπου μπορούν όλοι να το κατεβάσουν στον υπολογιστή τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε "ανεπίσημους" προγραμματιστές να γράψουν homebrew λογισμικό για την κονσόλα, ενώ ενδέχεται να δούμε και μερικούς να προσπαθούν να "ξεκλειδώσουν" το λειτουργικό σύστημα, που έχει ως βάση τα Windows 8.

Το hacking group αναφέρει μάλιστα, πως η εν λόγω διαρροή, θα βοηθήσει στη δημιουργία μιας ενωμένης modding κοινότητας για το Xbox One, καθώς τα αρχεία που περιλαμβάνει το SDK μπορεί να φανούν χρήσιμα αποκαλύπτοντας πολλές και μέχρι σήμερα κρυφές πτυχές για την κονσόλα της Microsoft.

[img_alt=Διέρρευσε το Official SDK του Xbox One]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture39131.png[/img_alt]

[img_alt=Διέρρευσε το Official SDK του Xbox One]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture39134.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now