MetallicGR

Περισσότερη επεξεργαστική ισχύς στους game developers του Xbox One

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Περισσότερη επεξεργαστική ισχύς στους game developers του Xbox One]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35610.jpg[/NEWS_IMG] Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, η ομάδα H4LT έδωσε στην δημοσιότητα το πιο πρόσφατο development kit του Xbox One δίνοντας έτσι πολλές πληροφορίες στο ευρύ κοινό.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η Microsoft δίνει περισσότερη επεξεργαστική ισχύς στους game developers του Xbox One. Έτσι λοιπόν, οι προγραμματιστές θα έχουν στη διάθεση τους και τον έβδομο πυρήνα του CPU του οικιακού συστήματος, ενώ, έτσι, απελευθερώνεται η ισχύς που χρησιμοποιούσε η κονσόλα για λειτουργίες που ολοκληρώνονταν στο παρασκήνιο και χωρίς να το φαίνεται κάτι στο χρήστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος, το Xbox One χρησιμοποιούσε δύο πυρήνες για τις λειτουργίες αυτές, ωστόσο οι developers μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν το 50-80% του έβδομου πυρήνα (της CPU) κάτι που εξηγεί και τις βελτιωμένες επιδόσεις των τίτλων (σε σχέση με το PS4) που κυκλοφόρησαν στα τέλη του 2014.

[img_alt=Περισσότερη επεξεργαστική ισχύς στους game developers του Xbox One]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture39202.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now