MetallicGR

Η MSI ανακοινώνει την X99S SLI Krait Edition Μητρική

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η MSI ανακοινώνει την X99S SLI Krait Edition Μητρική]http://www.hwbox.gr/images/news_images/msi11.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα μητρική της MSI διεγείρει την φαντασία των Modders της διεθνούς κοινότητας.

Η X99S SLI Krait Edition είναι η νέα μητρική της MSI που έρχεται να προστεθεί στην συλλογή "Krait" της εταιρείας. Εξοπλίζεται με το X99 Chipset και το LGA 2011-3 socket υποστηρίζονται όλους τους Haswell-E επεξεργαστές (3 στον αριθμό) ενώ κατασκευάζεται με βάση τα ποιοτικά υποσυστήματα Military Class IV, διαθέτει 8-Layer PCB, solid state capacitors, Hi-C Capacitors, Super Ferrite Chokes και DARK Caps. Γύρω από το socket υπάρχουν 8 DDR4 memory slots με υποστήριξη RAM έως 3300 MHz σε overclocking mode.

Onboard βρίσκουμε τέσσερις PCIe x16 slots για ξκάρτες γραφικών καθώς και δύο PCIe x1 slots, ενώ η Turbo M.2 υποδοχή είναι και αυτή παρούσα προσφέροντας ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που αγγίζουν τα 32Gb/s στους next generation SSDs. Επιπρόσθετα συνοδεύεται από την OC Engine για απλουστευμένο BUS overclocking (strap) όταν έχετε φτάσει στα όρια τον επεξεργαστή. Για τη μητρική αναμένονται περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της φετινής CES 2015 αλλά και με μια ματιά στο επίσημο site.

[img_alt=Η MSI ανακοινώνει την X99S SLI Krait Edition Μητρική]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture39219.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Πολύ μ' αρέσει η κόμπρα στο κουτί! Γενικά η MSI φαίνεται να έχει πιάσει το νόημα όσο αφορά το κομμάτι του marketing και του πως πλασάρει τις νέες της μητρικες ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now