MetallicGR

Φωτογραφίες του πρώτου Windows 10 smartphone

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φωτογραφίες του πρώτου Windows 10 smartphone]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/microsoft2a.png[/NEWS_IMG] Ένα βήμα μπροστά προχωρά η Microsoft Corp. με το νέο Mobile λειτουργικό της.

Το WindowsPhoneItaly δημοσίευσε φωτογραφίες ενός Nokia Lumia smartphone το οποίο φαίνεται να τρέχει την πιο πρόσφατη -και ακυκλοφόρητη- έκδοση των Windows 10 ενώ στις φωτογραφίες διακρίνονται στοιχεία για τα καιρικά δεδομένα, πράγμα που σημαίνει πως τραβήχτηκαν πρόσφατα. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως η Microsoft έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο φαίνονται οι background εικόνες σε σχέση με τα Windows 8.1, δίνοντας έτσι περισσότερη ελευθερία στον χρήστη για την παραμετροποίηση του OS.

Παράλληλα, μέσα στον μήνα, η Microsoft θα μας αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία που αφορούν τους τελικούς χρήστες σε σχετικό event, πιθανότατα επιδεικνύοντας και ένα Lumia smartphone με Windows 10.

[img_alt=Φωτογραφίες του πρώτου Windows 10 smartphone]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39244.jpg[/img_alt][img_alt=Φωτογραφίες του πρώτου Windows 10 smartphone]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39245.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Τα Windows Phones έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα: Πολύ λίγες εφαρμογές. Η Μ$ ανακοίνωσε για το 2015 το νέο Visual Studio όπου υποτίθεται θα γράφεις εφαρμογή για κινητά και θα την κάνει compile σε WP, Android, iOS. Αν πετύχει αυτό, τότε θα υπάρξει μεγάλος μέρος προγραμματιστών που θα κινηθεί προς τα εκεί λόγω ευκολίας κι έτσι ότι εφαρμογή βγαίνει για τους άλλους δύο, θα παίζει και στα Windows. Τότε, ίσως επανέρθει σε ανταγωνιστική θέση.

Free Dev Tools - Visual Studio Community 2013

Link to comment
Share on other sites

Πάμε μωρέ Winmo με δύναμη :D:T:

Νομίζω ότι αυτό για τις λίγες εφαρμογές δεν ισχύει πλέον ρε παίδες. Λίγες ήταν το 2011 που με το ζόρι έφταναν τις 40.000, σήμερα έχουν ξεπεράσει τα 300k.

Link to comment
Share on other sites

Κι εμένα που χρησιμοποιώ Windows Phone 7.8 τους τελευταίους μήνες, μου λείπουν κάποιες εφαρμογές του Android, αλλά από τα 8 έχουν αυξηθεί!

Link to comment
Share on other sites

Πάντως διαβάζω ότι οι περισσότερες δημοφιλείς εφαρμογές για android είναι κατά πολύ ανώτερες από τις win υλοποιήσεις τους. Οπότε...

Όσο για τα win phones όσα εκατομμύρια και να κάψει η M$, τρένο έχει αναχωρήσει προ πολλού. Το Android έχει ξεφύγει και πραγματικά δεν βλέπω το λόγο για κάποιον να προτιμήσει win υλοποίηση αυτή τη στιγμή, χωρίς να χάσει αρκετά από εμπειρία χρήσης (σε σχέση με android phοne ή tablet).

Link to comment
Share on other sites

Διαφωνώ. Προερχόμενος από τον χώρο του iOS το Android δε μου αρέσει αρκετά. Αν είχα χρήματα να πάω στο 6, θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη. Έμεινα αναγκαστικά στο Android λόγω κόστους συσκευής.

Η γυναίκα μου, ήταν ανάμεσα σε μεταχειρισμένο iPhone και καινούριο Lumia και κατέληξε στο πρώτο, μόνο και μόνο για την έλλειψη εφαρμογών. Είναι πολλές που λείπουν και αναφέρομαι σε βασικές, όχι παιχνιδάκια και gadgets.

Κι εγώ σκέφτομαι πλέον να επιστρέψω στο iOS, αλλά το κόστος είναι απαγορευτικό πλέον, οπότε κοιτάζω τα WP σα λύση. Αν πληθύνουν οι εφαρμογές θα αποτελεί λύση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now