MetallicGR

Xbook Duo, 360 και One σε μια συσκευή!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Xbook Duo, 360 και One σε μια συσκευή!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35610.jpg[/NEWS_IMG] Modder ενώνει τις δύο κονσόλες της Microsoft σε ένα κέλυφος.

Η συμβατότητα που έχουν μερικά παιχνίδια με συγκερκιμένες κονσόλες μπορεί να απογοητεύσουν και τους πιο πιστούς του εκάστοτε στρατοπέδου. Ο παρακάτω Youtuber το γνωρίζει αυτό γι' αυτό και αποφάσισε να ενώσει τις δύο πιο τελευταίες κονσόλες της Microsoft, το Xbox 360 και το Xbox One σε ένα κέλυφος, ενώ σα να μην έφτανε αυτό, εγκατέστησε στο σύστημα και μια οθόνη ούτως ώστε να μην "μπλέξει" με extra καλώδια! Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το πρώτο βίντεο της παρουσίασης, ενώ το δεύτερο δείχνει τη διαδικασία της κατασκευής.

[video=youtube;uvFwaxWJHxU]

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/z1I5TtYnqw0?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Xbook Duo, 360 και One σε μια συσκευή!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture39204.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

αν πιασεις δουλεια στην Microsoft και κανεις αυτη την δουλεια καθε μερα για καποια χρονια στο τελος θα βαρεθεις και θα ζηλευεις καποιον αλλο... ετσι ειναι σε ολα παντα ζηλευουμε αυτο που δεν εχουμε. Στο θεμα τωρα πιστευω οτι το ολο project δεν θα προχωρησει στην διαδικασια παραγωγης γιατι οπως εχει δειξει και το παρελθον το κοστος παραγωγης μεγαλωνει πολυ και ειναι ελαχιστοι αυτοι που ειναι διατεθειμενοι να πληρωσουν περισσοτερα χρηματα για κονσολα με backward compatibility (το εκανε η Sony με το PS3 στα αρχικα revision αλλα τελικα αφαίρεσε το hardware εδινε συμβατοτητα με το PS2 λογω κοστους).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now