MetallicGR

Intel Curie, νέο μικροσκοπικό SoC για wearables

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Curie, νέο μικροσκοπικό SoC για wearables]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel3.jpg[/NEWS_IMG] Με μέγεθος όσο το νύχι του αντίχειρά σας!

Η Intel πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια του Curie, ενός μικροσκοπικού SoC το οποίο θα βρίσκεται σε αρκετές wearable συσκευές από το δεύτερο μισό του έτους, όταν και αναμένεται να ανακοινωθεί. Το SoC έχει μέγεθος όχι μεγαλύτερο από ένα κουμπί ή ένα νύχι αντίχειρα και ενσωματώνει ορισμένα βασικά στοιχεία που βρίσκουμε σε όλα τα wearables. Αρχικά διαθέτει Bluetooth Low Energy, accelerometer και γυροσκόπιο, κύκλωμα φόρτισης καθώς και την καρδιά του που αποτελείται από τον 32-bit Intel Quark μικροεπεξεργαστή.

Το SoC θα μπορούν να το προμηθευτούν οι εκάστοτε εταιρείες κατασκευής wearables για να το ενσωματώσουν στις συσκευές τους που μπορεί να είναι από έξυπνα ρολόγια, μέχρι βραχιόλια, τσάντες και γιατί όχι κουμπιά!

[img_alt=Intel Curie, νέο μικροσκοπικό SoC για wearables]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39425.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now