MetallicGR

OCZ: Καθ' οδόν στην αποκάλυψη νέων SSD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=OCZ: Καθ' οδόν στην αποκάλυψη νέων SSD]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ocz2.jpg[/NEWS_IMG] Η OCZ αναμένεται να παρουσιάσει νέους δίσκους SSD στην φετινή CES 2015.

Η ηγέτιδα εταιρεία κατασκευής SSD, OCZ Storage Solutions, αναμένεται να αποκαλύψει νέους κορυφαίους σύμφωνα με τα λεγόμενά της δίσκους SSD που θα βασίζονται στον πολυαναμενόμενο JetExpress controller. Ο νέος ελεγκτής σχεδιάζεται και κατασκευάζεται από την OCZ σε συνεργασία με την Toshiba και υποστηρίζει SATA και PCIe/NVMe form factors αλλά και M.2, 2.5-inch SATA, SFF-8639 για ταχύτητες PCI Express αυξάνοντας παράλληλα την αντοχή των Flash μνημών.

Επιπρόσθετα, στην έκθεση θα εμφανιστεί και η σειρά δίσκων OCZ Vector 180 που θα έρθει στην αγορά στις αρχές του έτους και προορίζεται κυρίως για τους enthusiasts του χώρου πηγαίνοντας την αξιοπιστία σε άλλο επίπεδο με το χαρακτηριστικό Power Failure Management Plus συνοδευόμενο από τις γνωστές επιδόσεις της σειράς. Οι δίσκοι αυτοί θα πωλούνται σε παραλλαγές των 120GB, 240GB, 480GB, καθώς και 960GB για να ικανοποιήσουν την σημερινή αγορά που θέλει όλο και περισσότερα δεδομένα αποθηκευμένα σε γρήγορους δίσκους για ταχεία προσπέλαση.

[img_alt=OCZ: Καθ' οδόν στην αποκάλυψη νέων SSD]http://www.hwbox.gr/members/3782-albums210-picture39443.jpg[/img_alt]

Edited by chris2005dim
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now