MetallicGR

ROCCAT: Νέα περιφερειακά λανσάρει στην CES 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ROCCAT: Νέα περιφερειακά λανσάρει στην CES 2015]http://www.hwbox.gr/images/news_images/roccat.jpg[/NEWS_IMG] Η ROCCAT πηγαίνει το gaming σε άλλο επίπεδο με τα νέα περιφερειακά που λανσάρει στην έκθεση.

Η Γερμανική ROCCAT έχει και αυτή την τιμητική της στο Las Vegas όπου διεξάγεται αυτές τις μέρες η CES 2015. Η εταιρεία εμφανίζει και πάλι μετά από σχεδόν τρία χρόνια το conept Phobo με την τελική όπως φαίνεται ονομασία Ryos Phobo και πρόκειται για ένα dock το οποίο θέλει να "συνδέσει" το smartphone σας με το gaming πληκτρολόγιο δείχνοντας πληροφορίες για το σύστημα και επιτρέποντας τον έλεγχο του υπολογιστή όπως την ένταση, τη μουσική και πολλά άλλα. Ταυτόχρονα η ROCCAT παρουσίασε και έναν μεγάλο στόλο από gaming πληκτρολόγια με πρώτο και κύριο το Ryos Phobo που προαναφέραμε με Cherry MX διακόπτες, 2x USB θύρες, tenkeyless σχεδίαση και RGB LED φωτισμό.

Εκτός από αυτά, η ROCCAT μας παρουσίασε και το Kave XTD 5.1 Analog headset, το οποίο προσφέρει υψηλά επίπεδα noise cancellation, κυρίαρχη ποιότητα ήχου με το εφέ 5.1, ενώ πρόκειται για το πιο ελαφρύ headset που έχει παράγει, όντας 25% ελαφρύτερο από τα υπόλοιπα Kave headsets.

Μαζί με το Headset και το πληκτρολόγιο, έρχεται και το νέο Nyth gaming mouse, το οποίο κρίνεται ιδανικό για MMO παιχνίδια ενώ μπορεί να "μεταμορφωθεί" αφαιρώντας ένα τμήμα του, για χρήση σε FPS games. Το σημαντικότερο είναι πως η ROCCAT διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη από 3D printable πλήκτρα και πλαϊνά μέρη για να χρησιμοποιήσετε στο έπακρο το ποντίκι.

[img_alt=ROCCAT: Νέα περιφερειακά λανσάρει στην CES 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39412.jpg[/img_alt]

[img_alt=ROCCAT: Νέα περιφερειακά λανσάρει στην CES 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39413.jpg[/img_alt]

[img_alt=ROCCAT: Νέα περιφερειακά λανσάρει στην CES 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39414.jpg[/img_alt]

[img_alt=ROCCAT: Νέα περιφερειακά λανσάρει στην CES 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39415.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

πρόκειται για ένα dock το οποίο θέλει να "συνδέσει" το smartphone σας με το gaming πληκτρολόγιο δείχνοντας πληροφορίες για το σύστημα και επιτρέποντας τον έλεγχο του υπολογιστή όπως την ένταση, τη μουσική και πολλά άλλα.

Τους πρόλαβε η logitech σε keyboard που ήδη είναι στα ράφια...

Link to comment
Share on other sites

Εδώ τα razer είναι μούφα φαντάσου τα roccat μόνο logitech τώρα (στα ποντίκια ε)!!!

Δεν είμαι ούτε fanboy ούτε hater...την Razer την είχα πολύ ψηλά στα μάτια μου...τελικά έπιασα όλα τα ποντίκια τους

από κοντά και μου φάνηκαν όλα υπερπλαστικά και υπερελαφριά.

Υποκειμενικό το θέμα θα μου πείτε.

Αλλα το marketing τους δουλευει υπερωρίες και βγάζει τα λεφτά του και με το παραπάνω :T:

Link to comment
Share on other sites

Τους έδωσα σχεδόν 90 ευρώ για το taipan και 50 ευρώ για το manticor..εντάξει το mousepad είναι άλλη φάση μεταλικό όλα τα λεφτά αλλα το ποντίκι τους....κρίμα!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now