MetallicGR

Crucial Ballistix Sport και Tactical DDR4 μνήμες εμφανίζονται

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Crucial Ballistix Sport και Tactical DDR4 μνήμες εμφανίζονται]http://www.hwbox.gr/images/news_images/crucial.jpg[/NEWS_IMG] Η Crucial ανακοίνωσε δύο νέες σειρές DDR4 μνημών με καλαίσθητα heatspreaders.

Ξεκινώντας οι Ballistix Sport LT DDR4 στοχεύουν κυρίως τους mainstream χρήστες της X99 πλατφόρμας (εάν μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι) προσφέροντας ταχύτητες 2400MHz, υποστήριξη για το πρότυπο XMP 2.0, ενώ η εμφάνιση με digital camo στα heatspreaders και μαύρο PCB αναδεικνύει τις υψηλές και προσιτές επιδόσεις τους. Πηγαίνοντας ένα σκαλί επάνω, συναντάμε τις Ballistix Tactical DDR4, οι οποίες χρονίζονται στα 2666MHz και προσφέρουν bandwidth της τάξης των 21.3 GB/s.

Παράλληλα οι Tactical εξοπλίζονται και αυτές με μαύρο PCB, υποστηρίζουν πλήρως το πρότυπο XMP 2.0 για εύκολη παραμετροποίηση ενώ ενδείκνυται και για overclockers. Οι νέες DDR4 μνήμες θα γίνουν διαθέσιμες από το δίκτυο συνεργατών της Crucial, και από το Crucial.com σε 4GB και 8GB ανά DIMM αλλά και σε kit έως 32GB.

[img_alt=Crucial Ballistix Sport και Tactical DDR4 μνήμες εμφανίζονται]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39410.jpg[/img_alt]

[img_alt=Crucial Ballistix Sport και Tactical DDR4 μνήμες εμφανίζονται]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39411.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now