MetallicGR

Η Cooler Master ξεκινά τον πρώτο case mod διαγωνισμό για το 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Cooler Master ξεκινά τον πρώτο case mod διαγωνισμό για το 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture34924.jpg[/NEWS_IMG] Ο ετήσιος διαγωνισμός case modding της Cooler Master ξεκινά.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την τελευταία μέρα του Απριλίου όμως θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει την φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου καθώς το να στήσετε και να μοντάρετε ένα σύστημα είναι αρκετά χρονοβόρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο κουτιά της Cooler Master όσο και άλλων κατασκευαστών αρκεί να μην φαίνεται το λογότυπό τους. Αν και το κόστος για το στήσιμο και την μετέπειτα μετατροπή του σε κάτι εξωπραγματικό απαιτεί πολύ χρόνο, κόπο και χρήμα, η Cooler Master δεν απογοητεύει με τα δώρα που προσφέρει.

Έτσι δίνονται συνολικά δώρα αξίας 20.000 δολαρίων. Η πρώτη θέση λαμβάνει $2.000 μετρητά μαζί με ένα ολόκληρο σύστημα από το οποίο τα μόνα γνωστά υποσυστήματα που έχει καταλήξει η CM είναι η STRIX 970 GPU από την ASUS, και η μητρική ASUS X99-Pro, ένα τροφοδοτικό Cooler Master V1200 Platinum, υδρόψυξη Nepton 240M CPU Cooler, Geil DDR4 EVO Potenza μνήμες, κάποιο κουτί Cooler Master και τροχός Dremel. Τέλος, η τρίτη και η τέταρτη θέση θα λάβει και αυτή δώρα και χρηματικά έπαθλα

[img_alt=Η Cooler Master ξεκινά τον πρώτο case mod διαγωνισμό για το 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39447.jpg[/img_alt]

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Οπότε για να κερδίσει κάποιος πρέπει να έχει ήδη πολλά λεφτά και θα κερδίσει κι άλλα!! Θέλουμε διαγωνισμούς σαν της asus να κερδίζουν κ αυτοί που δεν έχουν!

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με το PR της Cooler Master, θα υπάρξουν δύο κατηγορίες η "Tower Mod" και η "Scratch Build" για να ξεχωρίσει τα κουτιά που υπάρχουν στην αγορά με αυτά που δημιουργήθηκαν από το μηδέν. Οι κριτές θα είναι οι Richard ʽDarthbeavisʼ Surroz, Peter ʽL3Pʼ Brands, Brian ʽBOD MODSʼ Carter, Ronnie Hara, Mathieu ʽSassanouʼ Heredia, Richard Kiers, Antony Leather καθώς και οι sponsors. Επιπρόσθετα θα δοθεί και το βραβείο "Rising Star" που δείχνει ποιο ανερχόμενο αστέρι να προσέχουμε στην παγκόσμια σκηνή του modding.

Βέβαια θα υπάρξει και το "Peopleʼs Choice" στο οποίο το κοινό θα διαλέξει το καλύτερο Case Mod από δημόσια ψηφοφορία.

Link to comment
Share on other sites

Οπότε για να κερδίσει κάποιος πρέπει να έχει ήδη πολλά λεφτά και θα κερδίσει κι άλλα!! Θέλουμε διαγωνισμούς σαν της asus να κερδίζουν κ αυτοί που δεν έχουν!

Νίκο πίστεψέ με αυτοί που συμμετέχουν σοβαρά σε τέτοιους modding διαγωνισμούς, έχουν τόσο μεράκι που το βλέπουν διαφορετικά το πράγμα. Δεν είναι giveaway. Ο λόγος που τα βραβεία είναι υψηλής αξίας είναι για να δώσει σε αυτούς που ήδη ασχολούνται σοβαρά, ακόμα ισχυρότερο κίνητρο.

Κερασάκι στην τούρτα το ότι αν κάνεις πολύ καλή δουλειά, υπάρχει ας πούμε και μια πιθανότητα να σε θέλει η CoolerMaster για κάποιο μελλοντικό της project, ή όταν κυκλοφορήσει ένα καινούριο κουτί να είσαι μέσα στην λίστα των ανθρώπων που θα το παραλάβουν για να δημιουργήσουν ντόρο στα forums και ούτω καθ' εξής.

Link to comment
Share on other sites

Official Mod Site Opened: Cooler Master - CASE MOD | World series

[MENTION=1118]venisk[/MENTION] δεν έχει καμία επαφή να συγκρίνεις το Giveaway της ASUS με τον διαγωνισμό της CM.

Είναι ανόμοια πράγματα!

[MENTION=602]PinwmpireS[/MENTION] θα μπείς? :D

Είμαι εδώ για Sponsoring :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now