Recommended Posts

[NEWS_IMG=Origin PC Gaming Laptops με Desktop CPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Όταν η ισχύς του ταχύτερου mobile επεξεργαστή δεν αρκεί, η Origin PC τοποθετεί desktop parts!

Η Origin PC, μια εταιρεία κατασκευής custom desktop και φορητών υπολογιστών ανακοίνωσε στην CES 2015 μια νέα σειρά gaming laptops, τα EON17-X και EON15-X τα οποία εφοδιάζονται με desktop επεξεργαστές Intel Core i7 4790K για τις απόλυτες επιδόσεις ακόμη και στο δρόμο. Επιπρόσθετα συνοδεύονται από τις NVIDIA GTX 980M κάρτες γραφικών με 8GB GDDR5 μνήμη για υψηλές επιδόσεις σε κάθε παιχνίδι, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αλλαγής της σε GTX 970M (MXM) σε όσους αγοραστές το επιθυμούν.

Εσωτερικά υπάρχει χώρος για δύο M.2 PCIe SSDs και άλλες δύο θέσεις για κανονικούς SATA SSDs ή HDDs. Το Origin EON15-X ξεκινά έχοντας τιμή $1842, ενώ το 17-X ξεκινά από τα $1878. Η Origin PC πραγματοποιεί αποστολές στην Ελλάδα, όμως το κόστος του τελωνείου είναι αρκετά υψηλό.

Photos -

PC Gamer

[img_alt=Origin PC Gaming Laptops με Desktop CPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39448.jpg[/img_alt]

[img_alt=Origin PC Gaming Laptops με Desktop CPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39449.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Απόλυτες επιδόσεις για 20 λεπτά? Τι εξυπνάδα ήταν αυτή πάλι να βάλουν έναν dektop cpu που είναι και k σε λάπτοπ???

Το κάνανε και παλιά αυτό για να μειώσουν το τελικό κόστος του προϊόντος, ειδικά όταν οι mobile cpu's είχαν 2πλασιες τιμές απο τις desktop cpu's, και η αυτονομία στον καιάδα :hehe:

Εδώ τώρα αυτή η κατηγορία απευθύνεται μαλλον σε Gamers που πάνε και στήνονται σε διαγωνισμούς κουβαλώντας τα Pc και θέλουν το απόλυτο απο πλευράς επιδόσεων, η αυτονομία δεν είναι το ζητούμενο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now