MetallicGR

CES 2015: Και νέα USB flash Drives από την Patriot

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2015: Και νέα USB flash Drives από την Patriot]http://www.hwbox.gr/images/news_images/patriot.jpg[/NEWS_IMG] Έχοντας ένα ήδη μεγάλο portfolio από flash drives, η Patriot το επεκτείνει με μερικά ακόμα USB 3.0.

Συγκεκριμένα η εταιρεία λανσάρει τα Supersonic Magnum 2 καθώς και τα Rage 2 USB flash drives τα οποία χρησιμοποιούν το USB 3.0 πρότυπο σύνδεσης για αυξημένες ταχύτητες. Τα Supersonic Magnum 2 USB Flash Drives σύμφωνα με την εταιρεία μπορούν να γράψουν δεδομένα με ταχύτητες έως 300MB/s και να διαβάσουν με ταχύτητες που ανέρχονται στα 400MB/s, κάνοντάς τους "τα ταχύτερα και μεγαλύτερα (από άποψη χωρητικότητας) USB flash drives στην αγορά αφού έρχονται στα 256GB αλλά και τα 512GB.

Τα Rage 2 από την άλλη διαθέτουν τις ίδιες ταχύτητες ανάγνωσης εγγραφής με τα μεγαλύτερα αδέλφια τους όμως έρχονται σε μικρότερες χωρητικότητες στα 128GB και τα 256GB. Η διαθεσιμότητα και των δύο σειρών θα ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο σε μεγάλους retailers.

[img_alt=CES 2015: Και νέα USB flash Drives από την Patriot]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39518.jpg[/img_alt]

Patriot Press Release

Link to comment
Share on other sites

Για κάποιο λόγο το πιο ανεχτό μέγεθος για flashάκι πιστεύω ότι είναι μέχρι 64GB. Οτιδήποτε σε 128, 256, 512 μου κάνει too much, εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις χρηστών.

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα είναι χρήσιμα για κάνα memtest, parted magic. Αν και τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Το ιδανικό μέγεθος για μένα είναι 16GB μιας και μόνο κείμενα, φωτό έχω, συλλογή με portables, τίποτα fancy!

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Αγοράζετε ακόμα flashάκια; Μόνο για εμένα έχει τελειώσει ο ενθουσιασμός μου γι' αυτά;

Εγώ είχα ένα πιστωτικό από Media Markt και πήγα και πήρα ένα Kingston USB3.0 64GB...

αλλιώς δεν ήξερα ούτε καν τι τιμές είχαν πλέον....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now