Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2015: Creative Sound Blaster X7 Limited Edition]http://www.hwbox.gr/images/news_images/creative.jpg[/NEWS_IMG] Η Creative Sound Blaster X7 Limited αποκαλύπτεται και επίσημα στην CES 2015.

H Creative αποκάλυψε αυτό που ονομάζει "Εξωτερικό USB DAC" και το οποίο ενσωματώνει έναν υψηλής ποιότητας ενισχυτή δίνοντας μέχρι και 100W σε παθητικά ηχεία, ενώ μπορεί να οδηγήσει και πιο ευαίσθητα ακουστικά (όπως πολλά In ear) με την αντίσταση του 1 ohm. Η Sound Blaster X7 είναι ένα από τα κύρια προϊόντα που εκθέτει η Creative στην φετινή CES 2015 και εντυπωσιάζει με την απόκριση των 24-bit/192kHz, και το εκπληκτικό signal to noise ratio των 127dB κρίνεται ιδανική για κάθε ηχόφιλο (ή μουσικόφιλο) αλλά και λάτρη των games.

Σύμφωνα με την Creative η εν λόγω Sound Blaster είναι η πιο προηγμένη που έχει ποτέ κατασκευαστεί και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με δεκάδες ειδικούς στον χώρο του ήχου. Το DAC θα διατίθεται σε λευκό χρώμα (pearl white) που είναι το σήμα κατατεθέν της limited edition έκδοσης και θα γίνει διαθέσιμο στα τέλη του μήνα στην προτεινόμενη τιμή των $499.99.

[img_alt=CES 2015: Creative Sound Blaster X7 Limited Edition]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39564.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Ζήτα κάτι παραπάνω ρε... απαράδεκτη τιμή!

θα το κανουν μαυροκοκκινο, αυτοκολλητο φεραρι πανω και θα το δωσουν στα $799,99

Μετα θα βγαλουν τα creative κλπ απο πανω και θα το βγαλει η Meridian (παλι με φεραρι λογκο) και τσουπ $1999,99!

(βαζω τη Meridian γιατι τσιμπαει γενικα στις τιμες τις :P)

Link to comment
Share on other sites

Πόσο (και ποιά) έχει μια παρόμοια που δεν είναι Creative? Link? :D

Θέλω να ακούω το Thunderstruck δυνατά στα Z5500 μου και να το απολαμβάνω...:P

[MENTION=739]panos444[/MENTION] πες και συ που ξερεις απαυτα!

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=739]panos444[/MENTION] πες και συ που ξερεις απαυτα!

Μακάρι να ξέρα..

Σίγουρα ως εξωτερικό αξίζει από το εσωτερικό. :) 500$ έχει μερικά teac, idsd, fiio x5 που είναι και dap καί πολλά άλλα. Βγήκε και το e17k που αξίζει για 150?.

@Καφσιον: Το odac χωρίς εξωτερική τροφοδοσία δεν μου λέει πολλά. Επίσης με 30? υπάρχει το topping nx1 πολύ ζορικο headamp που δεν ξέρω αν αξίζει το Ο2. Και τέλος το σιιτ Στακ είναι πολύ καλύτερο. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now