Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2015: MediaTek chip για wearable συσκευές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Καθώς τα wearables κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά, βλέπουμε όλο και περισσότερους κατασκευαστές να μπαίνουν στον χορό.

Μια από αυτές είναι και η MediaTek αφού μας εισήγαγε στην νέα πλατφόρμα για wearables, την MT2601. Στην ουσία πρόκειται για ένα διπύρηνο SoC με δύο ARM Cortex-A7 1.2 GHz πυρήνες και το ARM Mali-400 MP υποσύστημα γραφικών που υποστηρίζει αναλύσεις έως 960*640 ενώ για τη σύνδεση με τον "έξω κόσμο" χρησιμοποιεί το MT6630 Bluetooth module. Το SoC έχει εμβαδόν 480mm² και κρίνεται ιδανικό για health και fitness μετρητές, smartwatches, αλλά και εντοπισμό θέσης ενώ η MediaTek το παρουσιάζει ως συμβατό με το Google Android Wear. Τέλος, σύμφωνα με την MediaTek το SoC βρίσκεται ήδη στην παραγωγή και αναμένεται να εισέλθει στις πρώτες wearable συσκευές το συντομότερο.

[img_alt=CES 2015: MediaTek chip για wearable συσκευές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39582.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now