MetallicGR

CES 2015: Η AMD ανακοινώνει τους "Freesync συνεργάτες" της

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2015: Η AMD ανακοινώνει τους "Freesync συνεργάτες" της]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd3.jpg[/NEWS_IMG] Πολλά γνωστά ονόματα αποκαλύπτονται, μερικά από τα οποία τα έχουμε ήδη δει με έτοιμες προτάσεις για την αγορά.

Έτσι στο Λας Βέγκας οι BenQ, LG Electronics, Nixeus, Samsung, και η Viewsonic μπαίνουν φορτσάτοι στο οικοσύστημα των FreeSync monitors με μερικές από αυτές να έχουν έτοιμες τις προτάσεις τους για τις αρχές του έτους (Q1 2015). Το ανοικτό αυτό standard με τη βοήθεια αυτών των μεγάλων ονομάτων είναι ένα πολύ σημαντικό και θετικό στοιχείο για την AMD καθώς με τα σχετικά monitor να βρίσκονται ήδη στα ράφια, η αγορά μιας AMD κάρτας γραφικών θα μοιάζει πιο συμφέρουσα, όχι τόσο από άποψη των χρημάτων, αλλά της συμβατότητας με τις νέες τεχνολογίες, τύπου G-Sync.

O Roy Taylor της AMD μάλιστα δήλωσε πως: "Να είστε σίγουροι πως οι gamers θα γευτούν την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά το Gaming." Επιπρόσθετα, ανέφερε τα ονόματα των παραπάνω κατασκευαστών και αναφέρθηκε στα παρακάτω μοντέλα που βλέπετε στην δεύτερη φωτογραφία.

Και ένα βίντεο από το PCPer με περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για το AMD Freesync

[video=youtube;8rY0ZJJJf1A]

[img_alt=CES 2015: Η AMD ανακοινώνει τους "Freesync συνεργάτες" της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39575.jpg[/img_alt]

[img_alt=CES 2015: Η AMD ανακοινώνει τους "Freesync συνεργάτες" της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39595.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now