MetallicGR

CES 2015: Intel Compute Stick με Windows & Linux

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2015: Intel Compute Stick με Windows & Linux]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel3.jpg[/NEWS_IMG] Τετραπύρηνος υπολογιστής από την Intel, με μέγεθος όσο ένα τυπικό USB Stick!

Η CES γίνεται όλο και καλύτερη με τα αμέτρητα πράγματα που ανακοινώθηκαν μέσα από την έκθεση και αφορούν τον χώρο της τεχνολογίας αλλά και των καταναλωτικών προϊόντων γενικά. Επόμενος σταθμός, το Compute Stick της Intel το οποίο πρόκειται για ένα σύστημα που συνδέεται με HDMI και ενσωματώνει έναν πλήρως λειτουργικό x86 σύστημα (Atom) με 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου. Τροφοδοτείται από την micro USB θύρα.

Επιπρόσθετα, εξοπλίζεται με μια θύρα USB (female) για τη σύνδεση διάφορων περιφερειακών και μια micro SD θύρα για κάρτες μνήμης. Έχει επίσης και 802.11n ασύρματη συνδεσιμότητα, ένα σύνολο που θυμίζει αρκετά ένα Chromecast ή ένα Raspberry Pi. Τέλος, η Intel θα διαθέσει και μια Linux έκδοση με 1GB RAM και χώρο 8GB στην πιο προσιτή τιμή των $89.

[img_alt=CES 2015: Intel Compute Stick με Windows & Linux]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39602.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now