MetallicGR

Δεύτερη beta για το Battlefield Hardline

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δεύτερη beta για το Battlefield Hardline]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps5.jpg[/NEWS_IMG] Έρχεται η δεύτερη beta του δημοφιλούς franchise, ετοιμαστείτε!

Tην επόμενη εβδομάδα η Visceral Games -developer του Battlefield Hardline- αναμένεται να αναρτήσει ένα εβδομαδιαίο blog, μέσω του οποίου οι φίλοι του δημοφιλούς franchise θα ενημερώνονται για τη φάση όπου βρίσκεται το παιχνίδι και θα αποκαλύπτονται πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξή του.

Οι πρώτες πληροφορίες που θα δοθούν στη δημοσιότητα θα αφορούν την δεύτερη beta του Hardline, η οποία θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που οι gamers έπαιξαν την περσινή χρονιά και θα παρουσιάζονται οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί από τότε στο παιχνίδι. Σύμφωνα με το μέλος της ομάδας ανάπτυξης Steve Papoutsis, σε αυτή τη δεύτερη beta έχει ενσωματωθεί ένας μεγάλος όγκος διορθώσεων από το feedback που προέκυψε από τα όσα ανέφεραν οι χρήστες.

«Δίχως αμφιβολία η καθυστέρηση του παιχνιδιού ήταν η σωστή κίνηση. Οι βελτιώσεις που έχουν γίνει σε αυτό και ο επιπλέον χρόνος που αφιερώθηκε για την ανάπτυξή του έκαναν το Battlefield Hardline την ολοκληρωμένη first person shooter εμπειρία που θέλουμε να προσφέρουμε στο κοινό. Δεν θέλουμε απλά να σας μιλήσουμε, θέλουμε κυρίως να σας παρουσιάσουμε πράγματα. Τις τελευταίες 11 εβδομάδες έχουμε κάνει πολλά πράγματα, μικρά και μεγάλα, για τη δική σας καλύτερη εμπειρία», είπε ο Papoutsis. Το Battlefield Hardline αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Μάρτιο.

[img_alt=Δεύτερη beta για το Battlefield Hardline]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39718.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Δεν μας χέζεις ρε ea περιμέναμε πως και πως ένα battlefield 5 να γίνει ο χαμός και μας βάζεις ν παίζουμε τον μπάτσο και το κλέφτη λες και πάμε στο δημοτικό!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now