MetallicGR

CES 2015: CoolerMaster ARM SoC σε τροφοδοτικό!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2015: CoolerMaster ARM SoC σε τροφοδοτικό]http://www.hwbox.gr/images/news_images/coolermaster3.jpg[/NEWS_IMG] Η Cooler Master εκτός από τις νέας τεχνολογίας ψύκτρες της παρουσίασε και το πρώτο "έξυπνο" τροφοδοτικό.

Η Cooler Master παρουσίασε στην CES 2015 ένα concept PSU μέσα στο οποίο ζει ένας ARM επεξεργαστής δίνοντάς του μοναδικές δυνατότητες. Το ARM SoC επιτρέπει τη σύνδεση ασύρματα με Bluetooth με κάποιο smartphone, Android και iOS -αλλά και ενσύρματα μέσω USB- για την προβολή διάφορων τομέων όπως η real time κατανάλωση, τα ampere, την αποδοτικότητα, την ταχύτητα των ανεμιστήρων και φυσικά την θερμοκρασία της μονάδας.

Οι χρήστες θα μπορούν ακόμα μέσω του ίδιου λογισμικού να ρυθμίσουν την ταχύτητα των ανεμιστήρων, ενώ εάν χρειαστείτε δεύτερη GPU, το software "γνωρίζει" εάν μπορεί να την αντέξει. Το τροφοδοτικό όπως είπαμε είναι ακόμη σε στάδιο δοκιμών, όμως η Cooler Master θα φέρει εκδόσεις των 1200W και 1500W.

[img_alt=CES 2015: CoolerMaster ARM SoC σε τροφοδοτικό]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39736.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now