MetallicGR

Η MediaTek στον αγώνα για 12-πύρηνα smartphones!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η MediaTek στον αγώνα για 12-πύρηνα smartphones!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Εάν οι 8 πυρήνες της MediaTek δε σας φτάνουν τότε σύντομα θα έρθουν τα πρώτα 10/12-πύρηνα smartphones.

Η γνωστή εταιρεία πολυπύρηνων επεξεργαστών χαμηλού κόστους σύμφωνα με αναφορές που τριγυρίζουν στο διαδίκτυο ετοιμάζει νέα SoC με 10 αλλά και 12 πυρήνες για συσκευές μέσα στο 2015. Η εταιρεία είναι ήδη γνωστή για τα προσιτά 8 core smartphones και tablet της οπότε η μετάβαση μπορεί να αναμένεται από μερικούς hardcore χρήστες, όμως η αλήθεια είναι ότι όχι όλοι χρειάζονται ένα τόσο ισχυρό σύστημα στην τσέπη τους. Από την άλλη, βλέπουμε τις διαφορετικές στρατηγικές που έχει η MediaTek με την Qualcomm, με την τελευταία να προσφέρει λιγότερους αλλά ισχυρότερους συνολικά πυρήνες, εξυπηρετώντας συνήθως περισσότερο στις καθημερινές εργασίες.

[img_alt=Η MediaTek στον αγώνα για 12-πύρηνα smartphones!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39724.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Από την άλλη, βλέπουμε τις διαφορετικές στρατηγικές που έχει η MediaTek με την Qualcomm, με την τελευταία να προσφέρει λιγότερους αλλά ισχυρότερους συνολικά πυρήνες, εξυπηρετώντας συνήθως περισσότερο στις καθημερινές εργασίες.

τι ποιο λογικό... ένα ισορροπημένο σύστημα.

βέβαια το ότι υπάρχει ανταγωνισμός από την MTK, μόνο καλό μπορεί να είναι για εμάς...!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now