MetallicGR

Microsoft Spartan, διαρρέει εικόνα του νέου browser

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Microsoft Spartan, διαρρέει εικόνα του νέου browser]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Αλλά και του νέου UI των Windows 10, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

Τα Windows 10 έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, ποικίλων σχολίων (καλών και κακών) ενώ αρκετές είναι και οι φήμες που εμφανίζονται σε διάφορα websites. Αυτή τη φορά το Cnbeta δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τον Spartan browser της Microsoft, το νέο πρόγραμμα που όπως όλα δείχνουν θα αντικαταστήσει τον ιστορικό Internet Explorer. Στη φωτογραφία φαίνεται το μαύρο UI του προγράμματος, αλλά και κάτι που μας κέντρισε ιδιαίτερα την προσοχή.

Η taskbar του συστήματος προέρχεται από μια νεότερη build του λειτουργικού και βαθύ χρώμα (μαύρο) θέλοντας έτσι να μοιάσει με τα Windows Phone, ενώ σύμφωνα με το The Verge λέγεται ότι τα Windows 10 πράγματι θα συνοδεύονται με "σκοτεινά" και "φωτεινά" θέματα. Όμως προτού βιαστούμε, θα μάθουμε σίγουρα όλη την αλήθεια γύρω από το νέο λειτουργικό της Microsoft στις 21 Ιανουαρίου, όπου είναι προγραμματισμένο το press event.

[img_alt=Microsoft Spartan, διαρρέει εικόνα του νέου browser]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39727.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now