MetallicGR

CES 2015: Οι νικητές του HyperX OC Takeover

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2015: Οι νικητές του HyperX OC Takeover]http://www.hwbox.gr/images/news_images/oc2.jpg[/NEWS_IMG] Στην CES πραγματοποιήθηκε ο τελικό του HyperX OC Takeover διαγωνισμού παρουσία πολλών overclockers και συντελεστών του HWBot.org.

Οι World Finals του διαγωνισμού HyperX OC Takeover πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην φετινή CES 2015, με την παρουσία πολλών μεγάλων ονομάτων της διεθνούς Overclocking σκηνής. Ο τελικός αποτελούνταν από τρία stages, το πρώτο που ήταν το Memory Clock για την επίτευξη της μεγαλύτερης συχνότητας. Το δεύτερο απαιτούσε τη χρήση του XTU με τον επεξεργαστή να τρέχει όχι πάνω από τα 5GHz και το τρίτο ήταν το Cinebench R15 χωρίς κάποιον περιορισμό.

Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και το πρώτο stage τελείωσε με νικητή τον Uncle Fester με 2061MHz ακολουθούμενο από τον Xtreme Addict με 1986.1MHz στις Predator μνήμες του event. Σειρά είχε το XTU benchmark της Intel στα 5GHz όπου βρήκε στην πρώτη θέση τον 8Pack με 2557 marks και δεύτερο τον Splave.ROM με 2552 marks, δύο προσωπικότητες που δεν έλειψαν από τον διαγωνισμό. Το τρίτο και τελευταίο stage βρήκε τον Xtreme Addict στην πρώτη θέση με 2239 cb ακολουθούμενο από τον Άγγλο overclocker 8Pack με 2228 cb.

Το τελικό αποτέλεσμα έφερε τον Πολωνό Xtreme Addict στην κορυφή της κατάταξης με 179 points, τον Splave.ROM στη δεύτερη θέση με 142 points και τρίτο τον Uncle Fester με 140 points. Τα χρηματικά έπαθλα που μοιράστηκαν ανέρχονταν σε $7000 για την πρώτη θέση, $5000 για τη δεύτερη και τέλος $3000 για την τρίτη θέση. Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται στην παρακάτω λίστα, ενώ για περισσότερες πληροφορίες δείτε την επίσημη σελίδα των αποτελεσμάτων.

[img_alt=CES 2015: Οι νικητές του HyperX OC Takeover]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39596.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now