Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung Galaxy A7 - Νέο μεταλλικό smartphone]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Έρχεται να συνοδέψει τα ήδη υπάρχοντα Galaxy A3 και A5.

Η Samsung λανσάρει ένα ακόμη unibody smartphone στην αγορά το οποίο προστίθεται στην κορυφή της σειράς Galaxy A για να συνοδέψει τα A3 και A5 που εισήγαγε πρόσφατα. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε το Snapdragon 64-bit octa-core SoC που αποτελείται από δύο τετραπύρηνους επεξεργαστές, χρονισμένα στα 1.3-1.8GHz και 1-1.5GHz για την dual SIM έκδοση. Επιπλέον, το smartphone κατασκευάζεται στις 5.5 ίντσες με την super AMOLED οθόνη να προσφέρει υψηλή φωτεινότητα και πιστά χρώματα. Παρόλο που γνωρίζουμε τον τύπο της οθόνης, δεν γνωρίζουμε την ανάλυση που πιθανολογείται ότι είναι 720p όπως του A5.

Συνεχίζοντας με το hardware, βρίσκουμε 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου με υποστήριξη microSD, συνδεσιμότητα LTE Cat4, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, κάμερα 13 Megapixel ενώ θα τρέχει Android 4.4. Τέλος, η συσκευή θα είναι σαφώς πιο λεπτή από τα A3 και A5 (6,3mm) ενώ θα συνοδεύεται και από μπαταρία 2,600 mAh.

[img_alt=Samsung Galaxy A7 - Νέο μεταλλικό smartphone]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39829.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Τελικά είναι πολλά κιλά καραγκιόζηδες.

Είπαν φέτος πως θα βγάλουν λιγότερα τηλέφωνα.

Κατήργησαν το Samsung Galaxy Alpha που ήταν τηλεφωνάρα και παρουσίασαν τρία νέα Α3,Α5,Α7.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now