JC_Denton

H επίσημη απάντηση της Seagate για τους ελαττωματικούς Barracuda του 1.5 ΤΒ !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/548a2f620b5fd2.jpg[/WRAPLEFT]Την περασμένη εβδομάδα το Tom's Hardware ερεύνησε λίγο το θέμα που έχει προκύψει με κάποια προβληματική παρτίδα των Seagate Barracuda του 1.5 ΤΒ, οι δίσκοι της οποίας παρουσιάζουν κολλήματα σε άσχετες στιγμές και πιο αργή από το κανονικό λειτουργία.

Σήμερα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας έλαβαν ένα e-mail απευθείας από τη Seagate:

"Η Seagate ερευνά το θέμα που προέκυψε με ένα μικρό αριθμό από Barracuda 7200.11 του 1.5ΤΒ, οι οποίοι είτε κολλάνε σε τυχαίες στιγμές είτε απλά παγώνουν για αρκετά δευτερόλεπτα, κατά τη διάρκεια εγγραφών. Αυτό δεν επιφέρει αλλοίωση ή χάσιμο των δεδομένων των χρηστών, ούτε επιδρά στην αξιοπιστία του δίσκου, αλλά είναι μια δυσλειτουργία που εμείς δουλεύουμε πυρετωδώς για να τη διορθώσουμε με κάποιο αναβαθμίσιμο firmware. Έτσι λοιπόν ζητάμε από τους χρήστες, αν πιστεύουν πως όντως βιώνουν αυτά τα προβλήματα, να μας καλέσουν στην τεχνική υποστήριξη ώστε να απαντήσουμε στις όποιες ερωτήσεις τους."

Η εταιρεία επίσης αποκάλυψε τα Part Numbers και τις εκδόσεις του Firmware των μοντέλων με το πρόβλημα, τα οποία είναι:

Part number: 9JU138-300, 336 with firmware revisions SD15, SD17, or SD18.

Εάν είστε ένας από τους..."τυχερούς" κατόχους, καλέστε ή επικοινωνήστε με τη Seagate, ώστε να φροντίσουν στη διόρθωση του προβλήματος. Εμείς με τη σειρά μας να τονίσουμε ότι το πρόβλημα όντως υπάρχει, μετά από συζητήσεις που είχαμε με ορισμένους κατόχους και μας το περιέγραψαν ακριβώς όπως και οι υπεύθυνοι του Tom's Hardware.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now