MetallicGR

Βελτιωμένο Translate υπόσχεται η Google

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Βελτιωμένο Translate υπόσχεται η Google]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Και αρκετά σύντομα για να αντιταχθεί στην πρόταση της Microsoft (Skype).

Δεν πέρασαν αρκετές εβδομάδες από την στιγμή που η Microsoft αποκάλυψε έναν νέο τρόπο μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο στην νέα έκδοση του Skype που όμως λειτουργεί με περιορισμένο ακόμα αριθμό γλωσσών. Η Google υπόσχεται μετάφραση με τη χρήση παρόμοιας τεχνολογίας η οποία θα λειτουργεί λίγο διαφορετικά όπως δημοσίευσε στο επίσημο blog της. Για παράδειγμα θα μπορείτε μέσω του smartphone σας και της ανανεωμένη εφαρμογής να μιλήσετε στην εγγενή γλώσσα σας, και οι χαρακτήρες θα μεταφραστούν σε μια γλώσσα που θα επιλέξτε.

Εκτός από αυτή τη "εύκολη στην υλοποίηση" λειτουργία, θα υπάρχει και μια ακόμα που θα επιτρέπει την χρήση της κάμερας του smartphone για να μεταφράσει ότι κείμενο "πιάσει" ο φακός σε μια από τις παρακάτω υποστηριζόμενες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά και Ρωσικά. Επιπλέον, το feature αυτό δε θα χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο, κάτι ευχάριστο μιας και η λειτουργία αυτή είναι χρήσιμη για όταν βρίσκεστε σε κίνηση.

[img_alt=Βελτιωμένο Translate υπόσχεται η Google]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39933.jpg[/img_alt]

[img_alt=Βελτιωμένο Translate υπόσχεται η Google]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39967.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now