MetallicGR

ASUS GTX 970 Dragon Knight

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS GTX 970 Dragon Knight]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus2.jpg[/NEWS_IMG] Νέα υλοποίηση της GTX 970 η οποία "δανείστηκε" το PCB της GTX 980 Strix.

Η ASUS ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα κάρτα γραφικών στην αγορά τις προσεχείς εβδομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες του Expreview που δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της κάρτας. Η Dragon Knight όπως θα λέγεται χρησιμοποιεί το DirectCU II σύστημα ψύξης με δύο 10cm ανεμιστήρες και βασίζεται σε ένα custom PCB με 10 φάσεις τροφοδοσίας, παρμένο από την GTX 980 Strix, μιας από τις πιο προηγμένες GM204 κάρτες της αγοράς.

Στα χαρακτηριστικά της βρίσκουμε ταχύτητα πυρήνα 1253MHz και 1355MHz Boost, μνήμη 4GB GDDR5 στα 7GHz effective, ενώ στο πίσω μέρος της υπάρχει ειδικό backplate για μεγαλύτερη σταθερότητα. Επιπρόσθετα, η Dragon Knight υλοποίηση βρίσκεται ένα σκαλί κάτω από την Republic of Gamers (ROG) σειρά προϊόντων αλλά ένα σκαλί επάνω από τις βασικές λύσεις της. Αυτό που περιμένουμε από την εν λόγω κάρτα είναι το overclocking potential που θα έχει όπου σε συνδυασμό με τις 10 φάσεις, ίσως αποδειχθεί κορυφαία.

[img_alt=ASUS GTX 970 Dragon Knight]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture40027.jpg[/img_alt]

[img_alt=ASUS GTX 970 Dragon Knight]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture40028.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now