MetallicGR

Νέα καθυστέρηση της παραγωγής 16nm FinFET από την TSMC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα καθυστέρηση της παραγωγής 16nm FinFET από την TSMC]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/general2.png[/NEWS_IMG] Με την Qualcomm να αφήνει την γνωστή εταιρεία για την Samsung.

Η μεγάλη είδηση της ημέρας μας έρχεται από το WCCFTech το οποίο επικαλείται διάφορες πηγές λέγοντας πως η διαδικασία προόδου στα 16nm FinFET από την TSMC έχει "κολλήσει" κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της παραγωγής για 6 έως 8 μήνες. Η Qualcomm, η οποία κατασκευάζει τους επεξεργαστές της στα εργοστάσια της TSMC, αποφάσισε να μεταπηδήσει στην Samsung που έχει βρει αυξημένα και σταθερά yields στη νέα λιθογραφία ημιαγωγών κυρίως για να ικανοποιήσει την Apple στην παραγωγή του A9 chip.

Με την καθυστέρηση της εγκατάστασης του απαραίτητου εξοπλισμού, η TSMC θα ξεκινήσει την μαζική παραγωγή στις αρχές του 2016 ενώ η Samsung θα ξεκινήσει την παραγωγή μέσα στο καλοκαίρι έχοντας έτσι σημαντικό προβάδισμα στην αγορά.

[img_alt=Νέα καθυστέρηση της παραγωγής 16nm FinFET από την TSMC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture40154.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now