Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel: Νέος Graphics Driver]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/intel1.png[/NEWS_IMG] Για Haswell και Broadwell chips με βελτιώσεις ειδικά για χρήστες home theatre συστημάτων.

Η Intel λανσάρει έναν νέο Graphics Driver για τις λύσεις γραφικών που βρίσκονται στους Haswell και Broadwell επεξεργαστές της, βελτιώνοντας ορισμένα bugs κάτω από τα Windows 8.1 και τα Windows 7, ενώ βελτιώνει την αναπαραγωγή VP9 video, μέσω μερικής επιτάχυνσης υλικού, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για όσους παρακολουθούν ταινίες. Ευχαριστημένοι θα μείνουν και όσοι χρησιμοποιούν τον HEVC codec για το decoding 4K περιεχομένου καθώς η Intel προσθέτει υποστήριξη για 8-bit και 10-bit βίντεο, ενώ η υποστήριξη OpenCL και OpenGL έχει επεκταθεί.

Παράλληλα, στα νέα Broadwell συστήματα, η Intel υπόσχεται μέχρι και 90 λεπτά μεγαλύτερη αυτονομία σε αναπαραγωγή HD περιεχομένου, ενώ οι επιδόσεις της GPU αυξάνονται κατά 20% σύμφωνα με τα release notes που μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

[img_alt=Intel: Νέος Graphics Driver]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture40178.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

"αναπαραγωγή VP9 video, μέσω μερικής επιτάχυνσης υλικού...HEVC codec για το decoding 4K περιεχομένου καθώς η Intel προσθέτει υποστήριξη για 8-bit και 10-bit βίντεο"

αυτα ειναι τα σημαντικοτερα σε οσους χρησιμοποιουν τα igp της ιντελ αποκλειστικα και μονο για ταινιες :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now